Agenția lui Kim Dong Hee neagă acuzațiile de bullying + plănuiește să ia măsuri legale

Kim Dong Hee’s Agency Denies School Violence Rumors + Announces Plans To Take Legal Action

Agenția lui Kim Dong Hee plănuiește să ia măsuri legale contra acuzatorilor care au creat o controversă asupra artistului.

În data de 21 februarie, un internaut anonim a încărcat o postare întitulată ,,Actorul Kim Dong Hee, născut în anul 1999, a recurs la violență în timpul zilelor sale de școală”. În postarea respectivă, anonimul a mărturisit: „Urăsc atât de tare faptul că el este mândru de cariera sa de celebritate! Urăsc să văd cum primește dragoste de la oameni, când viața lui de zi cu zi implica doar batjocorirea altor persoane!”. Ca să dovedească că a fost coleg cu actorul, anonimul a plasat în postarea fotografia de absolvire a acestuia.

Mai apoi, a continuat: „Dong Hee avea mereu țigara electronică agățată de gât și fuma în sala de clasă. A lovit un coleg care avea un handicap și a făcut glume pe seama lui. A provocat doar durere în acea clasă”.

În data de 22 februarie, compania artistului, NPIO Entertainment a publicat un mesaj referitor la acuzațiile anterioare:

„Bună ziua! Aici agenția NPIO Entertainment.

Vă vom dezvălui informații legate de rezultate, după o verificare amănunțită. Acestea fac referire la postările care îl acuză direct pe artistul nostru, Kim Dong Hee.

Postarea respectivă a mai fost publicată în anul 2018. Compania noastră a făcut cercetări. În urma acestora, am primit confirmări de la actorul nostru însuși și reprezentanții respectivei școli, ajungând la concluzia că acele evenimente nu au avut loc niciodată. Ulterior, internautul anonim a șters postarea, iar noi am decis să nu luăm niciun fel de acțiune legală în acest caz. Am trecut cu vederea.

În ciuda indulgenței noastre, aceste postări au fost publicate din nou 3 ani mai târziu. În cazul acesta, agenția noastră intenționează să ia măsuri legale corespunzătoare situației. În plus, vom face tot posibilul ca pe viitor, actorul nostru să nu se mai simtă afectat și acuzat pe nedrept de aceste persoane care îi doresc răul. Mulțumim”.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s