Fetele din aespa vorbesc despre realizările lor și dorința de a-și întâlni fanii în persoană

aespa Talks About Their Achievements, Wanting To Meet Fans In Person, And More

Membrele aespa au participat recent la un interviu, unde au dezvăluit care sunt dorințele lor.

În data de 22 februarie, revista Dazed Korea a lansat câteva pictoriale în care erau prezente fetele din aespa. În imaginile atrăgătoare, membrele trupei poartă ținute extravagante de la brand-ul de lux Givenchy, pentru care au fost numite ambasadoare recent.

Prima care a vorbit în decursul interviului a fost Winter, care a mărturisit: „Au trecut doar trei luni de la debutul nostru, însă am făcut foarte multe de atunci. Am avut ocazia de a participa la concertul online SMTOWN LIVE, am apărut în diverse emisiuni și spectacole și am câștigat multe premii. În plus, am fost invitate să pozăm pentru revista Dazed, care reprezintă o onoare pentru noi. Vrem să arătăm cool și să dovedim că suntem responsabile în cariera noastră.”

Giselle a adăugat: „Faptul că vom apărea pe coperta unei reviste este uimitor! De când eram mică citeam diverse reviste de modă, însă nu mi-aș fi imaginat că voi apărea pe una. Dazed este o revistă care îmi place foarte mult. De când eram mică, încercam să-mi aleg ținute frumoase și să-mi editez poze ca un adevărat editor.”

De la debutul trupei, fetele nu au avut niciodată șansa de a-și cunoaște fanii MY în viața reală. Când au fost întrebate despre ce ar vrea să le spună fanilor, Ningning a fost cea care a răspuns: ,,Îmi doresc foarte mult să vă văd pe toți! Nu de mult timp am fost într-un magazin, iar unul dintre angajați m-a recunoscut. A spus că este un MY. Nici nu vă imaginați cât de fericită am fost că am întâlnit un fan pentru prima oară!”

Karina a adăugat: „În primul rând vreau să mărturisesc cât de mult îmi doresc să întâlnesc fanii. Vreau să vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul oferit încă de la debut! Mulțumim că ați crezut în noi! Vom deveni niște artiști mari în viitor și vă vom face mândri.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s