BTS aduc pe scena emisiunii „MTV Unplugged” hit-urile albumului „BE” și un cover pentru „Fix You” de la Coldplay

Emisiunea americană „MTV Unplugged” a difuzat spectacolul special pregătit de BTS!

Pe data de 23 februarie, BTS au interpretat live unele dintre cele mai celebre melodii ale albumului „BE”, printre care se numără „Telepathy”, „Blue & Gray”, „Life Goes On” și „Dynamite”. Grupul a interpretat, de asemenea, un cover emoționant al melodiei „Fix You”, un hit lansat de Coldplay în 2005.

Suga s-a întors pe scenă după operația sa la umăr și a afirmat prin intermediul interviului susținut de MTV: „A trecut mult timp de când mi-am salutat fanii de pe scenă. Mi-a lipsit foarte mult scena în timpul recuperării mele. Acum că sunt cu toți ceilalți, mă simt împlinit și fericit. ” Jimin, de asemenea, a spus: „Sunt bucuros să împărtășesc poveștile noastre despre pregătirea albumului și activitățile din viața de zi cu zi, dar, mai mult decât orice, mă simt recunoscător că pot cânta pe scenă cu toți colegii mei.”

Jungkook a spus fanilor: „Îmi doresc să îi putem întâlni pe ARMY cât de curând posibil. Noi vom continua să stăm alături de voi cu muzică bună la fel ca până acum”. V a declarat: „Noi, BTS, vom aduce muzică bună, confort și vindecare în 2021 pentru voi. ARMY, îmi lipsiți cu adevărat și vă „purple you” ( vă iubesc) foarte mult.”

Urmăriți prestațiile artiștilor mai jos!

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s