Hani din EXID spune că are pe cineva în acest moment?

Hani din EXID a dezvăluit că s-a îndrăgostit.

Pe 25 februarie, la emisiunea „Kim Young Chul’s PowerFM”, Hani a discutat despre noua ei dramă, „How to Be Thirty”. DJ-ul Kim Young Chul a întrebat-o la un moment dat: „Joci alături de cineva mai tânăr în dramă. Ce părere ai despre întâlnirea cu un bărbat mai tânăr în realitate?”, iar membra din EXID a răspuns: „Și eu sunt curioasă de acest lucru. Nu m-am întâlnit până acum cu nimeni mai mic decât mine.”

Apoi, cei doi au discutat despre posterul dramei ‘How to Be Thirty’: „Titlul ne spune că la vârsta de 30 de ani prinzi interes pentru bărbații mai tineri. Este ca atunci când ai 20 de ani și vrei să te întâlnești cu cineva mai mare, așa că e ceva asemănător la 30, doar că femeile devin curioase despre bărbații mai mici.”

Când DJ-ul a întrebat brusc: „Ai pe cineva de care ești îndrăgostită în acest moment?”, Hani a răspuns: „Da, am.”, făcându-i pe mulți curioși.

Apoi aceasta a încheiat spunând: „Am sunat-o pe Hyerin acum câteva zile după ce am băut. Mi-a fost dor de ea. I-am spus că ar trebui să ne întâlnim cândva, pentru că am realizat că am fost foarte ocupată în ultimul timp”.

Drama a avut premiera recent, iar al doilea episod va fi difuzat pe 27 februarie.

Sursa: allkpop.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s