Noul sitcom „So Not Worth It” lansează imagini cu Youngjae din GOT7, Minnie din (G)I-DLE, Han Hyun Min + alții

New Sitcom “So Not Worth It” Previews The Chemistry Of GOT7’s Youngjae, (G)I-DLE’s Minnie, Han Hyun Min, And More

Serialul original Netflix pentru tineri So Not Worth It” va fi difuzat în lumea întreagă.

Avându-i în rolurile principale pe Park Se Wan, Shin Hyun Seung, Youngjae de la GOT7, Minnie din (G) I-DLE și Han Hyun Min, „So Not Worth It” este un sitcom despre un grup multinațional de studenți care locuiesc împreună într-un cămin universitar din Seul. Acesta va fi regizat de Kwon Ik Joon, care are experiență în lucrul la sitcom-uri coreene de succes precum „Three Guys and Three Girls” și „Nonstop”. Kim Jung Sik, care a lucrat la seriale precum „High Kick !,” „Potato Star 2013QR3” și „Smashing on Your Back”, va regiza anumite episoade. Scenariul este scris de Seo Eun Jung („Soonpong Clinic”, „New Nonstop”) și Baek Ji Hyun („Nonstop” S 1-3, „Rude Miss Young Ae”).

Park Se Wan va juca rolul lui „Se Wan”, un asistent didactic care se ocupă de administrarea căminului. Shin Hyun Seung va juca rolul lui „Jamie”, un nou student venit din America. Youngjae de la GOT7 îl va juca pe „Sam”, fiul președintelui unui lanț alimentar global de tteokbokki care a crescut în Australia.  Minnie de la (G) I-DLE o va juca pe „Minnie”, o studentă din Thailanda, care are o mulțime de fantezii în legătură cu dramele coreene. Han Hyun Min îl va juca pe „Hyun Min”, un student coreean apatrid care nu a putut intra în cămin și trebuie să facă naveta cinci ore în fiecare zi la școală.

Prima poză înfățișează personajele care stau la rând și se uită la ceva șocant. În a doua fotografie, Se Wan și Jamie par să fie la un parc de distracții împreună cu o altă prietenă.

Vom reveni cu mai multe detalii despre sitcom, așa că rămâneți pe aproape!

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s