Mai mulți foști colegi ai lui Mingyu din Seventeen îi iau apărarea, spunând că era o persoană foarte prietenoasă

După ce Mingyu din Seventeen a fost acuzat de bullying acum câteva zile, apar foști colegi de clasă care spun că idolul nu a fost violent și că afirmațiile care circulă pe internet sunt false.

O persoană l-a acuzat pe Mingyu că ar fi fost iljin în gimnaziu, obișnuind să fure bani și bunuri de la colegii săi. Cu toate acestea, postarea inițială a fost ștearsă după ce Pledis Entertainment a avertizat că va lua măsuri legale împotriva celor care împrăștie informații false.

În mod surprinzător, în jur de zece internauți au sărit pentru a-i lua apărarea lui Mingyu, susținând că au fost la aceeași școală cu idolul

1. Coleg de clasă #1

„Știți de ce acei oameni nu pot să spună exact de ce era Mingyu cunoscut în oraș? Pentru că nu știu. Da, Mingyu chiar era cunoscut în zonă pentru că arăta bine și era prietenos. Școala Gimnazială Burim este o școală obișnuită, nu a existat niciun grup mare de bătăuși sau persoane care să fi fost hărțuite grav. Sincer, oamenii care îl acuză pe Mingyu de bullying probabil chiar vor să creadă asta, nici ei nu știu sigur. Tot ce îmi amintesc despre el este că era un alergător rapid în gimnaziu.”

  1. Coleg de clasă „B”

„Am mers la aceeași școală gimnazială ca Mingyu. Era o zi în care se făceau construcții la cantină, așa că școala a dat fiecărui elev doar câte o pâine și o cutie cu lapte. Mâncam ca un porc în perioada aceea, așa că am terminat totul dintr-o înghițitură și m-am plimbat la întâmplare prin școală, când am dat de Mingyu (nu îl cunoșteam foarte bine sau ceva). Mi-a spus că se duce la antrenamente, așa că mi-a dat mie pâinea și laptele lui. Nu îmi amintesc să fi hărțuit pe cineva, așa că nu înțeleg toate acele zvonuri.„

  1. Prieten din copilărie #3

„Am fost una dintre persoanele care a comentat la postarea lui Mingyu de pe Facebook (o postare care a circulat în mediul online). Îl știu pe Mingyu din școala primară și gimnazială și nu știa să își facă profil pe Facebook, așa că l-am ajutat eu. Mingyu pe care îl cunosc eu nu era genul care să se ia de alții. Când am văzut pentru prima oară acuzațiile, am rămas șocat. Tot ce îmi amintesc este că era bun la fotbal și sporturi în general și că era un tip prietenos.”

  1. Elev de la o școală învecinată #4

„Am mers la o școală gimnazială adiacentă școlii Burim, sunt născut în 1997. Drumul spre acea școală despre care a scris acuzatorul nu este chiar un loc unde se adunau elevii, deci mi se pare greu să cred că unii hărțuiau sau alții erau hărțuiți acolo. Acea zonă este și destul de departe de Burim după părerea mea, deci dacă nu mergi acolo, nu cred că ai fi luat-o în acea direcție. L-am văzut pe Mingyu de câteva ori și am vorbit o singură dată. Am avut prieteni comuni, însă niciunul nu era bătăuș. Era un grup prietenos cu oameni extrovertiți, nu un grup de iljini. Odată a trebuit să vorbesc cu un prieten, așa că l-am întrebat unde l-aș putea găsi și mi-a spus că pe terenul de joacă. M-am dus să vorbesc cu el puțin, iar când eram pe cale să plec după cinci minute, Mingyu a venit la mine și mi-a spus că par înfierbântat și mi-a oferit un suc.”

  1. Fost coleg de clasă #5

„Mingyu? Bully? În niciun caz. Mereu glumeam cu el pe holuri în timpul școlii. Nu s-a luat niciodată de nimeni. Poate oamenii credeau că el și prietenii lui erau iljini pentru că părea un grup foarte mare atunci când se adunau toți? Dar nu au făcut niciodată ceva de genul.”

sursă

Un gând despre „Mai mulți foști colegi ai lui Mingyu din Seventeen îi iau apărarea, spunând că era o persoană foarte prietenoasă

  1. Pingback: Internauții coreeni îi cer lui Mingyu din Seventeen să părăsească grupul! | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s