Internauții coreeni îi cer lui Mingyu din Seventeen să părăsească grupul!

People Demand SEVENTEEN Mingyu to Withdraw Following School Bullying  Allegations - KpopHit - KPOP HIT

Câțiva internauți au pornit o mișcare prin care cer agenției Pledis Entertainment să ia măsuri în ceea ce îl privește pe Mingyu din Seventeen, în urma acuzațiilor de bullying.

În prezent, situația nu este deloc roz pentru Mingyu întrucât se confruntă cu trei acuzații diferite de agresiune în timpul gimanziului. Un fost coleg l-a acuzat pe artist că hărțuia fetele, în timp ce alt zvon spune că și-ar fi bătut joc de o persoană cu dizabilități iar altul spune că ar fi stat și s-a uitat fără să facă nimic când prietenii săi hărțuiau un elev cu dizabilități.

În lipsa unui răspuns oficial, internauții coreeni au scris următoarea scrisoare pe care au trimis-o agenției Pledis Entertainment pe adresa de email:

„Cerem o procedură formală prin care să îl dați afară pe Mingyu din Seventeen, care în prezent se confruntă cu acuzații de bullying, după ce a hărțuit persoanele lipsite de apărare: femei și persoane cu dizabilități.

a) Cerem lui Kim Mingyu să își ceară scuze în persoană iar Pledis Entertainment să emită o declarație oficială prin care să ia o decizie în ceea ce privește aceasă situație.

b) Cerem lui Kim Migyu să părăsească grupul și să i se oprească toate activitățile din industria de divertisment.

La urma urmei, violența școlară este o infracțiune împotriva societății care nu poate fi iertată sub nici o formă.”

Inițial, artistul a fost ținta unui zvon conform căruia ar fi fost violent în școală. Postarea inițială de la care a pornit totul (care acum este ștearsă) susținea că Mingyu a fost un „iljin” (delincvent) și că acesta fuma și bea în ciuda faptului că era minor. La scurt timp după, Pledis Entertainment a negat acuzațiile menționând că acestea sunt nefondate.

Cu toate acestea, pe 26 februarie, Mingyu a fost lovit cu o altă acuzație conform căreia acesta ar fi agresat o fată cu dizabilități. Autorul susține că a hărțuit sexual o prietenă de a sa care suferea de autism în gimnaziu și că acesta ar fi aruncat gunoaie, lovea banca și i-ar fi pus mâna pe sâni.

Pe lângă acestea acuzații, o fostă colegă de a sa care susține suferă de depresie și anxietate din cauză că Mingyu obișnuia să facă tot felul de glume sexuale intenționat în peajma ei, a publicat poze atât cu diploma de absolvire cât și cu fișa medicală lucru care a câștigat credibilitate în ochii internauților.

În altă ordine de idei, în ciuda acuzațiilor, fanii trupei cred că este victima unor acuzații false întrucât atât foștii colegii cât și profesorii și persoanele care îl cunosc personal i-au luat apărarea spunând că a fost un student bun și prietenos.

Printe alte comentarii se numără și:

„Dacă nu facem asta, Pledis Entertainment nu va spune nimic.”

„Chiar se fac că plouă?”

„Dacă aceste acuzații sunt adevărate, atunci asta e o infracțiunea serioasă.”

„Au cumva idee că dacă nu spun nimic, e ca și cum ai admite vina?”

„Ca deobicei, Pledis e cea mai proastă agenție.”

„Alt idol care a făcut mult mai puțin decât Mingyu și-a cerut scuze de trei ori. Ce face ăsta, se ascunde în spatele unei companii atât de mari?”

„Dacă ești nevinovat, nu ai nici un motiv pentru a nu spune ceva așa că…”

„Faptul că Pledis bagă asta sub preș face situația mult mai rea decât era inițial.”

Pledis Entertainment nu a oferit încă nici o delcarație oficială.

În altă ordine de idei, un alt caz asemănător, lui Hyunjin din Stray Kids i-au fost anulate toate activitățile la care urma să participe ca urmare a scandalului de bullying.

Sursa

2 gânduri despre „Internauții coreeni îi cer lui Mingyu din Seventeen să părăsească grupul!

  1. Andreea

    Okay deja mi s-a acrit de toate chestiile cu bullyingul. Nu-mi place Seventeen, nu-mi pasa ce a facut Mingyu, dar am o intrebare.
    International coreeni chiar atat de prosti sunt? Deci jur ca idolii primesc tot hate-ul de la fanii din tara lor nu de la aia internationali.=))) Jur ca pe langa „fanii” coreeni, tara noastra e plina de genii.(nu srcasm)

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s