Jung Joon Young apare ca martor la procesul militar al lui Seungri

Jung Joon Young a apărut ca martor în procesul militar al lui Seungri.

Anterior, Yoo In Suk, fostul partener de afaceri al lor Jung Joon Young și Seungri a amânat apariția sa în calitate de martor. Pe 26 februarie, fostul cântăreț de rock a apărut în cel de-al 11-lea proces militar al lui Seungri pentru acuzațiile de solicitarea și procurarea de prostituate, direcționarea ilegală a fondurilor de afaceri etc.

Jung Joon Young a fost întrebat despre implicarea sa în ceea ce privește acuzațiile legate de dosarul de prostituțe, Seungri și Yoo In Suk. Inițial, Seungri a fost acuzat că a procurat prostituate pentru investitorii japonezi la o petrecere de Crăciun în 2015, pentru un investitor străin în „Club Arena” tot în 2015 și la o petrecre aniversară din Palawan în 2017.

Jung Joon Young a declarat următoarele: „Eram conștient că femeile, pe care Seungri le cunoștea, care erau trimise de la bar de matroană, erau implicate în prostituție.” Când procuratura l-a întrebat dacă știa că femeile sunt trimise să se prostitueze în schimbul a 1 mil. woni (3590,10 lei) a răspuns că știa.

De asemenea, avocații lui Seungri l-au întrebat dacă știa dacă mesajul „Am să-ți trimit un cadou” trimis de Yoo In Suk după o petrecere, se referea sau nu la o prostituată. Acesta a declarat că nu își mai amintește.

În prezent, Jung Joon Young își ispășește pedeapsa de 5 ani de închisoare pentru agresiune sexuală în grup.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s