O actrița malaeziană își cere scuze după ce a jignit-o pe Lisa din BLACKPINK

Actrița și cântăreața malaeziană Janna Nick este ținta internauților după ce a jignit-o pe Lisa din BLACKPINK.

În cel mai nou film al său, „Delen”, apare un caracter cu numele Lisa Blackpig (blackpig = porc negru) care face evident referire la Lisa. Actrița începătoare Annie Mosha a jucat rolul acestui personaj pe care Janna îl descrie drept „o persoană care caută numai atenție”.

De asemenea, Janna Nick a postat pe pagina sa de Instagram o întrebare (pe care ulterior a șters-o) prin care își promova noul film: „Tu ce echipă faci parte?”. Actorul malaezian Nazim Othman a comentat la postare referitor la numele „Blackpig” la care ea i-a răspuns râzând „oink oink”.

Fanii malaezieni ai trupei BLACKPINK au sărit în apărarea Lisei și au explicat sensul cuvântului „porc” pe care l-a folosit Janna Nick: „În limba noastră, porc/babi este un termen jignitor, folosit atunci când vrei să îți bați joc de cineva sau să-l devalorizezi. E de joasă speță faptul că a făcut așa ceva pentru a câștiga puțină atenție pentru eșecul ei de studio.

Un alt lucru care a pus paie pe foc a fost faptul că a reieșit la suprafață o poveste de pe Instagramul ei din 2018. Atunci, Janna Nick era într-un salon unde își decolora părul. Actrița malaeziană Sharifah Sakinah a crezut că seamănă cu Jonghyun din SHINee iar ea a întrebat: „E ăla mort, nu?”, apoi cele două au izbucnit în râs.

Actrița și-a cerut scuze recent într-o conferință de presă online: „Îmi asum responsabilitatea pentru asta și îmi cer iertare față de toți cei care au fost deranjați de acea descriere pe care am postat-o.”

Avocatul său, Ben Syazmin, a fost și el prezent și a venit cu o explicație asupra chestiunii și măsurile care urmează să fie luate. El a declarat: „Lisa Blackpig nu o întruchipează pe Lisa din BLACKPINK sub nicio formă. Este defapt un omagiu adus Lisei, un personaj care nu ar putea niciodată să fie la nivelul ei.”

Hashtagul #Jannanickisgoingtojailparty a fost în tendințe pe Twitter, fanii grupului spunându-i actriței să se oprească și să se gândească mai bine la acțiunile sale.

Sursa

Un gând despre „O actrița malaeziană își cere scuze după ce a jignit-o pe Lisa din BLACKPINK

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s