Pledis Entertainment neagă acuzațiile împotriva lui Mingyu din Seventeen

Pledis Releases Statement Denying School Bullying Accusations Against SEVENTEEN’s Mingyu

Agenția Pledis Entertainment îl apără pe Mingyu din Seventeen după ce au apărut postări pe internet care ar fi fost scrise de o fostă colegă a lui de școală. Postarea a fost ștearsă între timp.

O persoană numită “A”, care pretinde că este o fostă colegă a idolului, a scris pe o comunitate că în perioada în care el era membru al echipei de fotbal a școlii, era într-un grup de golani care opreau fetele în drum spre casă, le speriau și le luau banii, iar că Mingyu ar fi fost implicat într-un asemenea incident, dar că el ar fi râs după ce a văzut scena. De asemena, A l-a mai  acuzat pe Mingyu că îi lua bani din portofel pentru a-și plăti autobuzul cu care merge la pregătire în perioada când a fost stagiar.

Imediat, agenția Pledis Entertainment a reacționat și a precizat următoarele:  “Am confirmat cu Mingyu faptul că acuzațiile sunt lipsite de temei și complet false. Nu înțelegem cine este persoana care face aceste afirmații și cu ce intenții.”

Într-un apel telefonic pentru portalul News1, o sursă a agenției a elaborat: “‘A’ care susține acuzațiile de violență școlară, a dezvăluit albumul de absolvire a gimnaziului pentru a-și susține afirmațiile, dar albumul este dintr-un an diferit de cel în care Mingyu’ a absolvit.” Ei au adăugat: “Nu numai asta, dar ‘A’ a scris că Mingyu a fost distribuit în al treilea an din gimnaziu, dar el era stagiar la Pledis Entertainment din al doilea an de gimnaziu. Aceste afirmații susținute de ‘A’ nu se potrivesc din punct de vedere logic.”

 

Sursa

Un gând despre „Pledis Entertainment neagă acuzațiile împotriva lui Mingyu din Seventeen

  1. Pingback: Internauții coreeni îi cer lui Mingyu din Seventeen să părăsească grupul! | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s