Un internaut coreean dezvăluie trecutul lui Xiumin din EXO

În mijlocul acestei controverse în care diverse celebrități coreene sunt acuzate de bullying, trecutul membrului Xiumin din EXO atrage atenția internauților.

Recent, pe un site popular din Coreea a fost creată o postare cu titlul „Sunt colegul de clasă al lui Xiumin din gimnazială”. Persoana care a scris postarea, pretinde că este coleg de clasă cu Xiumin și a început să spună: „Xiumin a fost o persoană amabilă. El a fost prieten cu aproape toți băieții din clasa noastră”.

Autorul postării a continuat să scrie: „Mi-am adus aminte de acel moment când niște copii și-au bătut joc de mine, încât am început să plâng. În acea clipă, a venit spre mine Xiumin și mi-a spus să nu plâng, în timp ce mi-a dat o cutie cu lapte”.

Internautul a explicat că a scris această postare pentru a dezvălui că trecutul lui Xiumin este curat, având în vedere că multe presupuse victime acuză diverse vedete de intimidare școlară.

Autorul a încheiat postarea spunând: „Minseok (numele adevărat al lui Xiumin), îmi amintesc de aceea cutie cu lapte pe care mi-ai dat-o… Cum ești? Îți sunt recunoscător. Am fost foarte impresionat de gestul tău în acel moment”.

De asemenea, acesta a zis că Xiumin a fost foarte popular în timpul școlii. A declarat că a fost drăguț și avea o personalitate bună, așa că majoritatea colegilor îl apreciau.

După ce postarea a început să capteze atenție, mulți fani au început să-l laude pe Xiumin pentru personalitatea lui amabilă și au lăsat multe comentarii pozitive precum: „Xiumin a fost un copil drăguț și popular”, „Era dolofan, dar era popular” și „Încă este drăguț”.

Sursa: allkpop.com

3 gânduri despre „Un internaut coreean dezvăluie trecutul lui Xiumin din EXO

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s