DSP Media neagă zvonurile cu privire la existența unei relații între Naeun din April și fostul membru A-JAX Yunyoung

Naeun din trupa April a fost recent victima unei campanii de defăimare, zvonurile cu privire la o relație între ea și Yunyoung, ex-A-JAX determinându-i pe cei de la agenția DSP Media să ofere rapid un comunicat.

Pe 2 martie, DSP Media a răspuns la zvonurile unei relații amoroase dintre Naeun din April și fostul membru A-JAX Yunyoung.

Anterior, fostul membru A-JAX a vorbit prin intermediul contului său de Instagram despre acuzațiile de hărțuire din jurul trupei April. Dar la scurt timp după ce Yunyoung a făcut postarea respectivă, internauții au început să analizeze cu atenție postările sale anterioare de pe Instagram cu fotografii prietenoase făcute cu Naeun și s-au întrebat dacă cei doi se întâlnesc sau nu.

Ca răspuns la cele de mai sus, DSP Media a spus pe scurt la diverse posturi de știri: „Nu are rost să spunem nimic. Zvonurile despre relație sunt doar zvonuri fără temei online și sunt complet false”.

Pe 1 martie, DSP Media a emis, de asemenea, o declarație lungă care clarifica diferite zvonuri de bullying care implică membre actuale și foste membre din April. Pe lângă niște explicații în detaliu în care lămuresc pas cu pas circumstanțele evenimentelor relatate online care au provocat neînțelegerile publicului, agenția a anunțat că va lua măsuri legale, începând o bătălie juridică pentru tragerea la răspundere a defăimătorilor, în special în cazul lui Naeun.

 

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s