HyunA dezvăluie că părinții ei au aprobat cu greu relația cu Dawn!

HyunA a vorbit despre relația ei cu Dawn în noul episod din „My Little Old Boy”.

Cei doi au apărut ca invitați speciali în noul episod al emisiunii de pe canalul SBS, „My Little Old Boy”, difuzat în data de 28 februarie. În această zi, gazda Seo Jang Hoon a întrebat-o pe HyunA despre porecla lui Dawn.

Seo Jang Hoon a început prin a explica: „Când cuplurile decid să se căsătorească, se prezintă unii pe alții familiei persoanei iubite. Există porecle date persoanelor care fac o primă impresie bună, numită „Fața celui ce are trecere gratuită”. Socrii sunt impresionați de persoana aleasă de copilul lor. Aceasta este o zicală care înseamnă că părinții au aprobat relația dintre cei doi îndrăgostiți”.

Apoi, Seo Jang Hoon a continuat să întrebe: „Am auzit că și Dawn are o poreclă, „Fața care nu reușește să obțină aprobarea de la părinți”, ceea ce înseamnă că prima impresie n-a fost chiar așa de bună. Ce crezi?”

După ce a ezitat scurt, HyunA a răspuns: „Cred că este adevărat”, în timp ce râdea. Ea a continuat să spună: „Dar părinții mei știu cât de mult îi pasă lui Dawn de mine. Deci cred că părinții mei privesc și în inima lui”.

HyunA a continuat să dezvăluie: „Le-a luat ceva timp să-și deschidă inimile pentru el. Dar, ca să fiu sinceră, în cazul lui este chiar greu să câștigi aprobarea părinților la prima impresie”. Apoi i-a făcut pe toți să râdă adăugând: „Dar și în cazul meu este exact la fel, deci cred că suntem buni unul pentru celălalt”.

Apoi, gazda Shin Dong Yeop a întrebat-o pe HyunA: „Tații de fete se simt obligați să se îngrijoreze la capitolul ”iubiții fiicelor lor”. Ai simțit și tu acel sentiment?” HyunA a răspuns: „Nu cred că tatăl meu mi-a exprimat direct aceste îngrijorări, dar cred că îl disciplinează pe Dawn separat. Dar nu am văzut asta încă”.

Dawn a explicat apoi: „Pe scurt, când HyunA m-a lăsat singur cu tatăl ei, el mi-a spus de fapt cuvinte foarte frumoase. De fapt, îl contactez mai întâi pe el pentru a întreba despre anumite lucruri ce mă interesează”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s