A fost dezvăluită data premierei dramei web în care joacă Kim Heechul și Moon Ga Young

Super Junior’s Kim Heechul And Moon Ga Young’s Web Drama Unveils Release Date

Serialul web în cadrul căruia vor apărea Kim Heechul din Super Junior și Moon Ga Young, intitulat „Recipe for Youth”, a făcut publică data premierei!

„Recipe for Youth” este o comedie romantică, co-produsă de Bbangya Networks și Star Story. Kim Heechul îl interpretează pe Jeon Seong Ki, un antrenor al întâlnirilor care este profesionist în creearea scandalurilor, iar Moon Ga Young o portretizează pe Cha Soo Bin, un reporter de divertisment care se deghizează sub înfățișarea unei actrițe stagiare. Aceasta pretinde că are nevoie de ajutor în cariera sa, dar de fapt femeia caută subiecte interesante. Oricum, procesul conduce la găsirea iubirii adevărate de către Jeon Seong Ki.

„Recipe for Youth” a fost filmată cu mult timp în urmă și trebuia să fie difuzată în anul 2016. Mulți fani au așteptat premiera, fiind oficial anunțat că drama va fi disponibilă începând cu 14 martie, prin intermediul BbangyaTV. Spectatorii vor avea acces la toate cele zece episoade odată dacă vor cumpăra un bilet de vizionare.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s