O persoană care pretinde că a lucrat cu Ji Soo spune că acesta era nepoliticos și se purta urât la filmări

Un internaut care susține că a lucrat la filmări cu Ji Soo a scris că actorul se poartă foarte urât în viața reală.

Internautul au scris pe o comunitate online despre Ji Soo. Titlul susținea că a lucrat odată cu Ji Soo timp de trei luni și a spus: „Este adevărat că este un ticălos”.

El a continuat: „Nu salută pe nimeni din cei cu care se întâlnește, fumează, scuipă și aruncă țigările oriunde. Își tratează și managerul ca pe servitorul său personal. El i-a cerut managerului să-i aducă țigări, apă și îl tratează foarte urât. Nu este o ființă umană decentă. Cu toate acestea, nu poate spune nimic în fața regizorului … O persoană ca el nu ar trebui să aibă niciodată voie să fie o persoană publică. Imaginea sa în drame este 100% falsă. ” 

Ji Soo a fost înlăturat din K-drama KBS ‘River Where the Moon Rises.’ Actorul a și confirmat că se va înrola în armată, ca lucrător public, în luna octombrie.

Sursa

4 gânduri despre „O persoană care pretinde că a lucrat cu Ji Soo spune că acesta era nepoliticos și se purta urât la filmări

 1. jangmyunghee0819

  Toata lumea spune ca nu ar trebui sa-i critice nimeni pentru ,,greselile” lor din trecut , dar adevarul este ca majoritatea sunt la fel ca si atunci . Cine mai poate avea incredere in imaginea lor cand absolut totul e regizat ?

  Apreciază

  Răspunde
 2. roberta456732

  Doar mie îmi este mila de el, înțeleg că a dat bullying când era mai mic și nu este bine ce a făcut, dar el a muncit mult ca să ajungă un actor cunoscut. Dacă el e o persoana asa de rea, de ce aceste lucruri nu au fost dezvăluite mai demult. Și de ce managerul lui încă mai lucrează cu el și îl suportă? De ce mereu în industria acesta se afla mereu lucuri rele despre oameni doar atunci când sunt extrem de cunoscuți și nu înainte când debitează ca actori, idoli s.a?îmi poate explica cineva, va rog?Mulțumesc .

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. Kim Autor post

   aici lumea ii copiaza pe sud coreeni. de asta. pt ca in sua si chiar si in europa lucrurile ar sta altfel. nici nu ar conta trecutul sau din scoala (bine sa nu fi fost violator sau criminal totusi.).

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
 3. Kawaii

  Scoteti-va capul din poala lui oppa, tipul nu a fost doar violent in liceu, acuzațiile care au venit sunt si de agresiune sexuala. Nu zice nimeni ca nu este un actor bun, dar ca el sunt artiști buni si actori buni cu un trecut negru. Una e sa te bați alta sa faci ce a declarat martorul. Grav este ca el nu a negat unele chestii si tragi concluzia ca prin scrisoare a recunoscut tot. Si sa incetam sa ne intrebam de ce acum si nu atunci, simplu. Ca acum are succes si poți obține multe. Mai ales satisfacția ca multi il urăsc.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s