Agenția trupei Oh My Girl declară faptul că producătorul Tank a hărțuit-o pe Seunghee + plănuiește să ia măsuri legale

Oh My Girl’s Agency States Producer Tank Has Been Harassing Seunghee + Shares Plans For Legal Action

Se pare că viața idolilor nu e întotdeauna roz! WM Entertainment oferă o declarație în care îl acuză pe producătoru Tank că a hărțuit-o pe Seunghee.

Pe data de 8 martie, cântărețul și producătorul Tank a lansat un „diss-track” intitulat „Suni” pe canalul său oficial de Youtube. În versuri, acesta acuză o anumită femeie spunând că a fost cu mai mulți bărbați, în timp ce avea iubit. A făcut de asemenea comentarii răutăcioase asupra fanilor artistei, aducând jigniri. Melodia avea ca fundal o poză cu Seunghee din Oh My Girl, însă cu fața acoperită.

Tot în acea zi, compania din care face parte artista, adică WM Entertainment a, lansat o declarație referitoare la gestul producătorului:

„Bună ziua! Aici este WM Entertainment.

În primul rând vrem să ne cerem scuze fanilor îngrijorați datorită situației dificile în care a fost pusă artista noastră, Seunghee.

Seunghee și Tank provin amândoi de la școala de arte Core, iar acum se află în aceeași industrie. Ne permitem să spunem că sunt șanse foarte mari ca artistul Tank să o hărțuiască în prezent pe Seunghee.

În data de 17 decembrie 2020, producătorul i-a trimis mesaje artistei și fostului ei coleg de liceu. Le-a scris o scrisoare de sinucidere, unde a menționat că își va lua viața și că are un cuțit la el. Deoarece starea mentală a lui Tank a fost mereu instabilă, Seunghee s-a îngrijorat și a crezut vorbele acestuia. Pentru a-i salva viața, aceasta a chemat imediat o colegă pentru a o ajuta. Când a auzit povestea, femeia respectivă a sunat imediat la poliție. Seunghee și prietena sa s-au dus imediat la fața locului pentru a-l opri pe bărbat. În timp ce Tank continua să amenințe cu faptul că se va sinucide, Seunghee a fost ceea care a discutat cu el și l-a încurajat să spere și să nu-și facă rău.

După ce acest incident s-a terminat, a început obsesia lui Tank pentru artistă. A deschis un întreg dosar psihologic, unde susținea că Seunghee reprezintă medicamentul lui și e singura persoană care îl poate menține sănătos mintal. A continuat să o preseze cu acest lucru continuu, deși aceasta se simțea inconfortabil. A implorat-o să rămână mereu lângă el și a continuat să o deranjeze cu mesaje.

Când sentimentele sale au fost refuzate de multe ori, Tank a devenit nervos, urmând să o amenințe pe artistă spunând că se va sinucide din cauza sa. Astfel, lumea va da vina pe ea și își va pierde toată popularitatea curând, iar acest eveniment o va afecta puternic. Auzind toate acestea, Seunghee a avut multiple atacuri de panică și s-a confruntat cu multe dureri sufletești. Acest lucru a dus la întreruperea activităților sale. Mai târziu, aceasta a încheiat contractul, deoarece nu mai putea suporta niciun fel de contact cu bărbatul.

După toate aceste lucruri, producătorul nu s-a oprit. Astfel, a încărcat diverse fotografii și versuri acuzatoarea la adresa artistei, cu scopul de a-i strica toată imaginea. Desigur, toate acele informații sunt false. Compania noastră nu va mai privi modul în care artistul Tank continuă să o hărțuiască pe Seunghee. Acest lucru trebuie oprit numaidecât. Acest om a continuat să profite de bunătatea ei mult timp.

Mai mult de atât, s-a constatat că, în afară de Seunghee, el a hărțuit și alți artiști, inclusiv cunoscuți, trimițând videoclipuri și mesaje în care el sugerează în mod obișnuit că își ia propria viață și se plânge de angoasă mentală.

Prin urmare, compania noastră va lua toate măsurile civile și legale împotriva acestei persoane. inclusiv pentru răspândirea informațiilor false, intimidare și încălcare a drepturilor personale și intenționăm să răspundem cu fermitate cu cele mai bune măsuri posibile și nu vor exista negocieri sau clemență.

Mulțumim.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s