Kim Young Kwang ar putea juca într-un serial thriller, iar agenția răspunde

Kim Young Kwang Reportedly Starring In New Thriller Series, Agency Responds

Kim Young Kwang ar putea avea parte de un rol principal într-o nouă dramă thriller!

În data de 9 martie, o sursă aparținând industriei de seriale a declarat pentru Daily Sports că Kim Young Kwang va avea parte de rolul principal în următoarea producție marca Netflix, intitulată „Finger”.

„Finger” este un thriller despre o aplicație de tip rețea socială care se bucură de popularitate la nivel global și care permite oricui să vorbească cu oricine din această lume. Pentru un serviciu plătit, persoană primește acces la mai multe informații, în timp ce îi este cerută mai puțină autorizație pentru logare.

A fost dezvăluit că rolul lui Kim Young Kwang ar fi reprezentat de un designer de interior care este totodată și un criminal sociopat. Personajul nu realizează activități de promovare sau reclame și își găsește proiecte doar prin intermediul conexiunilor. Acesta realizează întotdeauna designurile pe cont propriu, apelează la diferiți furnizori, nu își arată fața și comunică doar prin intermediul poștei electronice. Când era bebeluș, a fost adoptat de o familie de peste ocean. După ce părinții săi adoptivi au decedat în urma unui accident, acesta moștenește întreaga avere și se mută înapoi în Coreea.

În spatele identității sale misterioase care provoacă în rândul tuturor curiozitate, acesta ascunde un secret incredibil. Odată cu trecerea timpului, adevărul cu privire la nașterea și copilăria lui va ieși la iveală.

Drept răspuns la acest reportaj, agenția de care aparține Kim Young Kwang a mărturisit: „Nimic nu a fost stabilit încă în ceea ce privește apariția actorului în cadrul producției ‘Finger’, realizată de Netflix.”

Sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s