Yunho din TVXQ e investigat pentru încălcarea regulilor de distanțare socială + SM oferă scuze

TVXQ’s Yunho Investigated For Violating Social Distancing Regulations + SM Releases Apology

Yunho din TVXQ a fost prins că a încălcat regulile cu privire la distanțarea socială, stând în oraș cu 2 ore mai mult decât limita admisă legal.

Pe 9 martie, a fost raportat că membrul TVXQ a fost anchetat de poliție pentru că a stat într-un restaurant din Gangnam până la aproximativ 12 dimineața la sfârșitul lunii februarie. Conform reglementărilor actuale privind distanțarea socială din Seul, exploatarea restaurantului este permisă numai până la ora 22:00, iar clienții trebuie să plece înainte de aceasta. 

Ca răspuns la raport, agenția SM Entertainment a transmis următoarea declarație:

Aici este SM Entertainment.

Ne cerem scuze sincer pentru cauzarea îngrijorării în această situație în care mulți oameni se confruntă cu dificultăți din cauza COVID-19. 

Yunho s-a întâlnit recent cu trei cunoscuți la un restaurant din Gangnam și a fost cercetat pentru că a rămas în afara orelor de funcționare a activității restricționate de regulament. 

Yunho își reproșează profund și reflectă pentru că a provocat dezamăgire multor oameni din cauza unui moment de neglijență. 

De asemenea, ne cerem scuze pentru că nu am gestionat și ghidat temeinic artistul nostru să urmeze orientările de distanțare socială și în timpul său personal. 

Pentru ca munca grea a angajaților din sistemul medical, a personalului de carantină, a voluntarilor și a tuturor celor care depun eforturi pentru a depăși COVID-19 să nu se irosească, ne vom strădui să ne îmbunătățim educația și îndrumarea cu privire la reglementările legate de distanțarea socială.

Ne cerem din nou scuze pentru că v-am îngrijorat.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s