[CCC] Actorul Jo Han Sun este acuzat de bullying

Jo Han Sun a fost acuzat de violență în timpul școlii. Victima afirmă că își trata colegii de clasă ca pe saci cu nisip în timp ce pretindea că este Bruce Lee.

Sursă: Joongang Ilbo via Naver

1. [+3,878, -27] Putem începe prin a-i da jos unul câte unul. Este timpul să le arătăm hărțuitorilor că nu au niciun loc în societatea noastră.

2. [+542, -9] Cred că e bine că victima a avut curaj să facă aceste afirmații chiar și acum, nu contează cât de târziu. Oricine apără acești hărțuitori spunând că erau tineri și imaturi sau că nu știau cât de grave sunt faptele lor ar trebui să guste puțin din viața reală. Ar trebui să oprim violența în școli de la bază.

3. [+207, -5] Am mers la același liceu cu el. Poate din cauza imaginii lui de jucător de fotbal, însă l-am văzut ca pe un elev cu probleme. Îmi amintesc că echipa de baschet a trebuit să împartă terenul cu echipa de fotbal, iar el a lovit o minge atât de tare încât a ajuns să îl lovească pe un prieten de-al meu în cap. El doar a râs și a luat mingea, fără să-și ceară scuze.

4. [+122, -4] Această industrie a celebrităților este plină de gunoaie, nu-i așa? Mereu am știut, dar presupun că acesta este motivul pentru care toate vedetele slabe de înger pleacă. Toți bărbații din industrie sunt gangsteri violenți, iar femeile își vând corpurile directorilor de agenții. Ce murdar.

5. [+79, -2] Această mișcare trebuie să continue. Nu doar cu celebritățile, dar cu toate figurile publice. Copiii trebuie să vadă că acesta le este viitorul dacă vor continua să se comporte așa.

6. [+76, -1] Sper ca asta este o oportunitate pentru toți hărțuitorii să fie dați afară din industrie, iar cei talentați și buni la suflet să primească mai multe șanse.

7. [+59, -1] Să continuăm!

8. [+53, -1] Trebuie să facem o listă cu hărțuitorii din industrie și să forțăm companiile să nu îi mai angajeze.

9. [+52, -2] Toată această problemă devine din ce în ce mai amplă, acuzațiile curg

10. [+48, -7] Uau, când alte celebrități erau implicate în scandaluri, mereu am crezut că fizionomia spune multe despre caracterul unei persoane, însă cazul lui Jo Han Sun este destul de șocant dacă se dovedește a fi adevărat. Are o privire atât de blândă și pare atât de timid. Câțiva colegi de clasă au scris că era un prieten chipeș și popular, bun la fotbal și aproape prea laș pentru a fi iljin. Mă întreb care este adevărul cu privire la această situație. Cine minte?

sursă

Un gând despre „[CCC] Actorul Jo Han Sun este acuzat de bullying

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s