Daesung din Big Bang a fost activ pe YouTube, în mod anonim, timp de 8 luni!

▲ 빅뱅 대성. 출처ㅣ대성 유튜브 채널 캡처

De la revenire din armată, Daesung din Big Bang a fost activ incognito pe un canal de YouTube, ca baterist!

Potrivit unui raport al Spotify News pe data de 11 martie, Daesung a deschis un canal YouTube personal din 25 iunie anul trecut și lucrează ca YouTuber, încărcând constant de postări timp de aproximativ 8 luni.

Ceea ce se remarcă este că nu există nicio urmă de „Daesung din Big Bang” în cont. Ca și cum ar fi un ilustru anonim, Daesung este un YouTuber numit ‘D’splay pe un canal personal cu doar 80 de abonați unde își urmărește un mic hobby fără a-și dezvălui fața.

Principalele postări de pe YouTube ale lui ‘D’splay  sunt videoclipuri cu cover-uri interpretate la tobe și videoclipuri pentru predarea cuvintelor în limbi străine folosind jucării Lego.

Prima postare este un cover la tobe al melodiei „Bad Boy” de la Big Bang, urmat de altele precum „Good Boy” și „Bang Bang Bang”, melodii ale lui  G-Dragon, BLACKPINK ( „DDU-DU DDU-DU”, „KILL THIS LOVE” ,etc.), și alte melodii de succes ale Big Bang și ale juniorilor lor, etc..

Deși fața nu îi este dezvăluită direct, vocea lui Daesung, care este familiară publicului, poate fi auzită în mai multe melodii, iar fața lui se vede parțial în unele filmări. Daesung face și anumite jocuri de cuvinte din care reiese numele său de artist.

În plus față de melodiile sale interpretate la tobe, Daesung încarcă și videoclipuri scurte de tip poveste folosind piesele lego, menite să-l ajute pe el și pe ceilalți spectatori să-și amintească anumite cuvinte în engleză sau japoneză.

 

Sursa 1

Sursa 2

 

Un gând despre „Daesung din Big Bang a fost activ pe YouTube, în mod anonim, timp de 8 luni!

  1. Neko-chan

    Ar fi bine daca e el, dar și asa e prea sufocat. Sunt sigura ca si-a deschis canalul ca un loc al sau. Dacă e chiar Daesung, probabil ca se bucura ca l-au găsit fanii, dar mai mult se întristează ca (,) canalul sau va fi bombardat de toxicitate.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s