Rosé din BLACKPINK dezvăluie de ce a ales să cânte doar în engleză pentru primul ei single album!

În data de 12 martie, membra BLACKPINK, Rosé, a răspuns la întrebări în timpul unei conferințe de presă globale, în cinstea lansării primului ei single album solo, „-R-”.

În primul rând, Rosé și-a împărtășit gândurile despre lansare, la 5 ani după debutul ei în BLACKPINK: „Pentru că este primul meu album solo, și m-am pregătit pentru el atât de mult timp, sunt foarte emoționată. Sunt, de asemenea, încântată de faptul că pot arăta fanilor ceea ce am pregătit. Sunt recunoscătoare tuturor fanilor BLINK pentru că au așteptat atât de mult și sper să vă placă”.

Primul single album al lui Rosé conține două piese noi – melodia de titlu „On The Ground” și „Gone”, cea din urmă fiind dezvăluită de artistă în exclusivitate în timpul primului concert online „The Show” al lui BLACKPINK. Întrebată de ce au fost alese aceste două piese pentru „-R-”, Rosé a spus: „Uneori, unele melodii îți oferă senzația că sunt conectate cu soarta, atunci când le înregistrezi. Așa a fost cazul la „Gone”, pe care am înregistrat-o pentru prima dată acum 2 ani. Nu pot să uit de acel moment. După ce am terminat de înregistrat, nu m-am putut opri din a-i exprima și spune lui Teddy oppa cât de mult mi-a plăcut și am tot ascultat-o de atunci. Am vrut să o împărtășesc cu toată lumea de mult timp. Ambele piese au fost alese în mod natural, așa. A fost soarta”.

În plus, Rosé a explicat de ce ambele piese conțin doar versuri în limba engleză: „Sunt sigură că fiecare melodie are o limbă care i se potrivește cel mai bine. Am dezbătut mult despre ce limbă s-ar potrivi cu piesa de titlu și s-a dovedit că era engleza. Într-adevăr, eram îngrijorată că fanii ar putea fi dezamăgiți de versurile integral în limba engleză, dar am simțit, de asemenea, că este important să le prezint o melodie completă, cea mai bună melodie cu care aș putea fi mulțumită”.

Ați ascultat noile melodii ale artistei?

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s