S-a raportat că Yunho (TVXQ) a fugit de poliție după ce a fost prins într-un local cu afaceri ilegale + răspunsul dat de SM Ent.

allkpop on Twitter: "TVXQ's Yunho reported to have fled from police after getting caught at illegal adult entertainment business https://t.co/MvSyXVHQEG… https://t.co/F1aUn2FcBz"

S-a raportat faptul că Yunho din TVXQ ar fi fugit de poliție după ce a fost prins într-o afacere ilegală de divertisment pentru adulți.

Potrivit rapoartelor, Yunho a încercat să fugă de ofițerii de poliție după ce a fost prins încălcând regulile de distanțare socială, pentru care și-a cerut personal scuze. MBC transmite acum că artistul a băut într-o locație, care găzduiește o afacere de divertisment pentru adulți condusă ilegal.

„Biroul de știri” al celor de la MBC a declarat că Yunho era unul din cel puțin 5 oameni care beau în acea locație după ora 22:00 (ora maximă până la care îți este permis să te aflii afară din cauza pandemiei de COVID-19). Când poliția a fost chemată la clădirea din Cheongdamdong după ora 22:00, a avut loc o luptă fizică între ofițerii de poliție și cunoscuții lui Yunho, pentru a putea trage de timp ca acesta să fugă, în scopul salvării imaginii sale. Prietenii lui ar putea fi acuzați de obstrucționarea justiției.

Deși localul a fost înregistrat în Gangnam ca restaurant general, s-a raportat că a fost de fapt o afacere de divertisment pentru adulți operată ilegal. Yunho s-a aflat acolo până la miezul nopții cu 3 cunoștințe și una dintre femeile angajate.

SM Entertainment a răspuns apoi printr-o declarație în care spunea că Yunho a încălcat regulile de distanțare socială, dar nu a încercat să fugă de poliție. Agenția a negat în continuare că ar fi fost prezente angajate de sex feminin: „Este total greșit faptul că Yunho nu a respectat regulile de carantină și reflectă profund la acest lucru. Cu toate acestea, nu a făcut nimic altceva greșit. A încălcat doar regulile de carantină. Yunho a mers într-un loc despre care i-a spus prietenul său după ce a primit un telefon de la el. A fost primul loc pe care l-a vizitat în acea zi”.

Compania a continuat: „Yunho a petrecut timp doar cu prietenii săi la locul de desfășurare și nu erau deloc prezente angajate … De asemenea, Yunho nu a încercat niciodată să evadeze în timpul vizitei poliției. El a cooperat fidel cu poliția și cu alți ofițeri înrudiți și a fost trimis acasă după ce i-a fost verificată identitatea. Unii dintre prietenii săi nu au recunoscut că oamenii care au intrat erau ofițeri de poliție, întrucât aproximativ o duzină de ofițeri îmbrăcați în civil au venit să viziteze locul de desfășurare”.

Un alt raport a afirmat că acel prieten al lui Yunho a blocat inițial poliția, dar în cele din urmă le-a permis să intre după ce i s-a spus că ar putea fi acuzat de obstrucție a justiției. Același raport a afirmat că nu există niciun argument fizic, iar Yunho nu a încercat să fugă.

Ce părere aveți?

Sursa: allkpop.

Un gând despre „S-a raportat că Yunho (TVXQ) a fugit de poliție după ce a fost prins într-un local cu afaceri ilegale + răspunsul dat de SM Ent.

  1. Sandra

    Pfff…
    Inseamna ca ceea ce a făcut Jungkook ÎMPREUNĂ (nu de unul singur) cu ceilalți prieteni ai sai, tot celebrități, la începutul pandemiei e apa de ploaie pe lângă asta. Doamne și când ma gândesc ca a fost atâta vâlvă aici și printre internauti. Dar la articolul asta toate lumea închide ochii doar pt ca e marele Yunho din trupa legendara TVXQ, iar lui i se permite și nimeni nu are voie sa zică ceva urât de asta. 🤦‍♀️

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s