Ju-Ne și DK din iKON dezvăluie că au melodii înregistrate cât pentru un album întreg + vorbesc despre cum gestionează banii

În data de 12 martie, Koo Jun Hoe și Donghyuk din iKON, au apărut ca invitați speciali la emisiunea radio de pe MBC FM4U, numită ‘Kim Shin Young’s Noon Song of Hope’!

Gazda, DJ-ul Kim Shin Young, a subliniat faptul că iKON își va sărbători cea de-a 6-a aniversare de la debut în acest an. Ea i-a întrebat pe cei doi membrii: „Ce simțiți că este diferit, acum că aveți 25 de ani?”. Koo Jun Hoe a răspuns: „Cred că un lucru diferit acum este că există o mulțime de copii mai mici care debutează în industrie. Când am debutat noi, eram echipa maknae peste tot unde mergeam (trupa cu cei mai tineri membri) . Ne înclinam în semn de respect mereu în fața artiștilor mai mari. Dar acum, sunt așa de mulți idoli mici de vârstă, care se înclină în fața noastră. Mă simt jenat”.

Apoi, gazda Kim Shin Young le-a cerut celor doi să vorbească despre single-ul lor de revenire, „Why Why Why”. Donghyuk a ținut să împărtășească informații prețioase fanilor: „Voi fi foarte sincer. De fapt, am înregistrat o mulțime de melodii, altele decât „Why Why Why”. În ceea ce privește cantitatea, avem destule pentru a lansa un nou album întreg. Dar pentru că am vrut să aducem fanilor un sunet și o imagine completă, am decis să revenim cu un singur cântec mai întâi”.

Mai departe, aceștia au vorbit despre cum își împart banii. Donghyuk s-a ales drept cel mai bun în gestionarea finanțelor, spunând: „Sunt bun la economisirea banilor și îi păstrez pentru când mă voi pensiona”.

Koo Jun Hoe a exprimat și el: „Nu mă interesează astfel de lucruri. Consider că nu ar trebui să fim atașați prea mult de lucrurile lumești, și am același sentiment transmis de întrebarea „Cât timp vom trăi oricum?’. Nu sunt foarte materialist, dar doresc onoare”. Kim Shin Young a glumit apoi: „Acești oameni trăiesc până la 90 de ani”.

În altă ordine de idei, iKON va participa la show-ul de supraviețuire „KINGDOM” de la Mnet, care va începe în luna aprilie, și a revenit recent cu „Why Why Why”!

Sursa: allkpop.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s