Lisa vorbește deschis despre personalitatea sa, concertul online al trupei și altele

BLACKPINK’s Lisa Talks About Her Personality, Being Selected For Jury Of ANDAM Fashion Award, And More

Lisa din BLACKPINK a participat recent la un pictorial realizat de revista Elle.

Artista a devenit coperta revistei Elle pentru luna aprilie! Astfel, aceasta pozează într-o atmosferă de primăvară, dovedindu-și încă o dată profesionalismul.

După realizarea fotografiilor, Lisa a participat la un interviu, unde a vorbit despre primul concert online al trupei BLACKPINK, „The Show”. Ea a împărtășit: „Am foarte entuziasmate să ne întâlnim fanii, chiar dacă a fost totul online. Sentimentele s-au transmis perfect. Datorită faptului că nu am mai avut posibilitatea de a ne deplasa în diverse turnee, am putut face ca transmisia să fie de înaltă calitate.”

De asemenea, aceasta a mai spus: „Este foarte important să fi fericit când faci ceva. Acesta este motivul pentru care nu mă ascund când sunt în lumina reflectoarelor. Vreau să fiu eu. Potrivit spuselor familiei mele, de mic copil am fost o fire foarte strălucitoare. Este o calitate de a mea.”

Lisa a fost selectată ca membru al juriului emisiunii ANDAM Fashion Award 2021. Când a fost întrebată despre acest lucru, a spus: „Consider că sunt șanse mari ca industria modei să mă vadă într-un mod foarte pozitiv, iar faptul că provin din generația tânără este un plus. Abia aștept să văd ce mă așteaptă.”

sursa: soompi

19 gânduri despre „Lisa vorbește deschis despre personalitatea sa, concertul online al trupei și altele

   1. Emilia

    Dar cine o dat cu ura acuma pe bune să fim serioși
    dacă cineva își dă cu părerea asta nu înseamnă că dau cu ura, și de ce tot timpul aduci alte grupuri în discuție . Si am mai văzut coperte de genu care nu prea folosea machiaj dar acuma de pinde de concept cum am mai spus.

    Apreciază

    Răspunde
    1. hyunamyou

     Tu nu i-ai vazut activitatea acestei persoane pe aici?? Este hater 100% cu BP si cu alte grupuri, iar BTS este grupul ei preferat(de asta i-am adus in discutie, dar nu imi amintesc sa fi facut-o tot timpul, ai grija cu exprimarea). Tipa asta nu mai are pareri de mult, hai sa fim seriosi. Poate esti in aceeasi categorie cu ea, putin imi pasa, dar nu incerca sa o faci pe corecta cu mine. Concept simplu sau nu, nimeni nu apare fara machiaj pe o coperta de genul.

     Apreciat de 1 persoană

     Răspunde
     1. Emilia

      Dar tu ce crezi că stau să mă uit ce comentează alți pe aici sa fim serioși, și nu mă pune tu in categorie cu ea, ca eu nu am dat cu hate în Lisa din Blackpink eu doar am comentat ce o spus ea. Repede săriți de parcă nu mai are voie ca lumea să dea cu părerea. Și daca fac corecta cu tine care îi problema, de parcă tu ești cea mai corectă persona din lume.

      Apreciază

      Răspunde
      1. hyunamyou

       Daca intri cateodata pe aici, este imposibil sa nu o observi… Poate nu esti hater, dar te pun in aceeasi categorie cu ea, ai niste comentarii triste. Si nu am sarit pe tine, eu doar ti-am explicat de ce comentariul tau este inutil, Care este problema? Ei bine, nu esti. Poate ca nu sunt cea mai corecta persoana din lume, dar sunt o persoana corecta. Si acum o sa ma opresc aici pentru ca am senzatia ca vorbesc cu un copil de 10 ani.

       Apreciază

       Răspunde
  1. Andreea

   Stai liniștită că Lisa e chiar foarte frumoasă fără machiaj, mai bine ți-ai vedea de treaba ta și de trupa ta preferată și nu ai mai vorbi prostii, că din câte văd știi să dai cu hate, mai mult de 12 ani n-ai

   Apreciază

   Răspunde
   1. Emilia

    Doarme ferește, te rog frumos să nu îmi bagi vorbe în gură niciodată nu am spus că nu arată bine fără machiaj, și nu am dat cu hate. Am fost sarcastica cu primul comentariu. Și nu am 12 ani, am 21. Dacă dai cu părerea asta nu înseamnă că urăsc pe cineva sau dau cu ura, eu chiar o ador pe Lisa și pe Blackpink. Nu îmi vine să cred că am ajuns într-o lume în cate nu mai voie să îți dai cu părerea, sau să mai spui ceva.

    Apreciază

    Răspunde
 1. Aida

  Și eu am observat că prima persoană are ceva cu blackpink .Mereu când sunt articole cu ele, ea mereu comentează ….ba Lisa are prea mult machiaj ..ba solo ul lui Rose e fake …ba Jennie a copiat-o pe Ariana Grande .Sincer nu cred că are mai mult de 12 ani ….cel puțin atât denotă comportamentul .

  Apreciază

  Răspunde
 2. Emilia

  Vreau să spun ultimul lucru, am observat că dacă comentezi ceva la un articol fie Blackpink fie alte trupe. Daca o persană comentează ceva despre un artist asta nu în seamă că urăște această trupă sau o dat cu hate. Eu știu că Blackpink e drupa vostra preferat și mi-e îmi place de ele, dar câteodată ar trebui să acceptați niște opinii, și să acceptați că nu la toată lumea îi place același trupă ca voie.

  Apreciază

  Răspunde
  1. Emilia

   Ai dreptate nu are de ce, dar și în mine o dat lumea chiar dacă nu am dat cu hate dar în fine. Să fie pace aici printre comentarii. Oricum eu niciodată nu pot să urăsc p trupă sau pe cineva, și chiar dacă nu îmi place o trupă tot nu pot să o urăsc..

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s