Goo Hye Sun a trăit liniștită 10 ani datorită câștigurilor de la ‘Boys over Flowers’ + spune că este foarte recunoscătoare

기사 대표 이미지:[SBS Star] Koo Hye Sun Shares that She Feels Extremely Lucky to Have Joined Boys over Flowers

Goo Hye Sun a mărturisit că este foarte recunoscătoare că a putut juca în K-drama ‘Boys over Flowers’ . Ce a însemnat pentru ea acest rol și cât câștigă actrița în acest moment și cum se descurcă cu cheltuielile pe care le are?
 

Goo Hye Sun a fost invitată la emisiunea postului KBS Cool FMPark Myung-soo’s Radio Show’.  În timpul show-ului, gazda Park Myung-soo a menționat faptul că Goo Hye Sun este o vedetă care a realizat foarte multe în industrie.

Park Myung-soo a spus: „Regizezi filme, scrii cărți, îți expui arta, pe lângă faptul că joci și cânți. Probabil te costă multă să faci toate aceste lucruri. De asemenea, ai și trăit într-o casă imensă.” 

Goo Hye Sun a răspuns râzând: „Ei bine da, am trăit într-o casă mare, dar asta era când aveam o familie. Acum trăiesc singură într-un apartament cu un singur dormitor.” 

Ea a continuat: „Cu privire la bani, dacă lucrez greu pentru o lună, pot face ce vreau timp de un an. Deși în ultimii 10 ani, am cam făcut ce am vrut din banii pe care i-am avut de la ‘Boys over Flowers’.”  

Koo Hye Sun

Apoi Park Myung-soo a spus: „Apropo de asta, ce înseamnă pentru tine ‘Boys over Flowers’?” 

Goo Hye Sun a răspusn: „Am avut noroc că am fost distribuită în ‘Boys over Flowers’. Și a fost și o lovitură mare. Pot spune că a fost ca și cum aș fi câștigat la loto. Când m-am așezat pentru o întâlnire cu echipa de producție de la ‘Boys over Flowers’ pentru prima dată, de fapt am insistat ca personajul meu ‘Geum Jan-di’ să fie cum mi l-am dorit eu.” 

Ea a continuat: „Chiar nu îmi plăcea cum se purta în anumite momente. Nu am fost de părere că trebuia să se poarte așa, doar pentru că era femeie.” 

Apoi a completat: „La vremea respectivă, scenaristul a stat și mi-a explicat calm că pur și simplu așa era ‘Geum Jan-di’. Cred că eram prea tânără la vremea respectivă.”  

 ‘Boys over Flowers’ a fost una din cele mai iubite și hot K-drame din istoria televiziunii, atât în Coreea cât și în afara țării. Serialul a fost difuzat în 2009.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s