Park Bo Young spune că a vândut la o cafenea în timpul pauzei din carieră!

기사 대표 이미지:[SBS Star] Park Bo Young Talks About Almost Being Recognized While Working at a Coffee Shop

Actrița Park Bo Young a spus că a fost pe punctul de a fi recunoscută în timp ce lucra la cafeneaua cumnatului ei.

În episodul din 11 martie al emisiunii de televiziune a televiziunii „Unexpected Business”, Park Bo Young a vorbit despre lucrul la o cafenea în timpul recentei sale pauze profesionale. 

Când Park Bo Young stătea la masă cu actorii Cha Tae Hyun și Jo In Sung, ea a spus: „De fapt, am lucrat pentru cumnatul meu în pauza mea. El deține o cafenea”.

Actrița a continuat: „O mulțime de clienți au spus că le-am amintit de Park Bo Young. Am purtat mască, așa că nu știau că eu sunt cu adevărat Park Bo Young”.

Cha Tae Hyun și Zo In Sung au comentat jucăuș: „Probabil mulți tip ți-au cerut numărul de telefon. Nu-i așa?”

Park Bo Young a râs și a răspuns: „Ah, nu, de fapt. Am purtat o mască, iar cumnatul meu era în preajma mea tot timpul, așa că …”

Ea a reluat: „Am început ca și casieră, dar clienții toți aproape mă recunoșteau când vorbeam. Mai târziu, am petrecut mai mult timp spălând căni și alte chestii”. 

Apoi, Park Bo Young a dezvăluit că munca la cafenea nu era ușoară. Ea a declarat: „Când clienții comandau băuturi greu de preparat, mă uitam în secret la rețetă. Dar, evident, nu arătam prea profesionistă. Deci, unii dintre ei au țipat la mine”. 

Ea a continuat: „Au fost și momente în care i-am întrebat pe clienți dacă doresc ca eu să le pun comenzile într-o pungă. La care unii mi-au spus: „Cum să iau comanda dacă nu o pui în pungă”.  De atunci, le-am spus doar: „Le voi pune în pungă pentru voi”. „

După ce au ascultat-o, Cha Tae Hyun și Jo In Sung au clătinat din cap și au răspuns: „Este ridicol. Erau într-o dispoziție proastă în acea zi și pur și simplu și-au vărsat furia asupra ta”.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s