După controversa lui Ji Soo, Na In Woo salvează drama ‘River Where The Moon Rises’

A trecut ceva timp de când KBS a decis să îl schimbe pe Ji Soo cu Na In Woo ca să joace rolul generalului On Dal, o figură importantă din istoria Coreei.

Publicul s-a întrebat dacă nu cumva această schimbarea: „nu va afecta ratingurile”. Așa este, ratingurile au fost afectate de apariția lui Na In Woo, dar în mod pozitiv. Rezultatele se mențin constant și este de așteptat să crească și mai mult.

Cu toate acestea, fanii și publicul s-au îngrijorat de faptul că această schimbare ar fi fost în favoarea dramei, deoarece Ji Soo a fost extrem de apreciat și iubit în rolul său de On Dal; asta până când a ieșit la iveală trecutul său. Actorul a recunoscut acuzațiile, iar agenția sa o oferit o declarație prin care a negat în special acuzațiile de agresiune sexuală.

Publicul coreean s-a înfuriat la auzul acestei controverse, iar această supărare a condus la sprijinul actorului Na In Woo, fiind în atenția publicului cu personajul său, Byeong In, din drama „Mr. Queen”. Popularitatea sa a venit în momentul potrivit și astfel a salvat ‘River Where The Moon Rises’.

Na In Woo a reușit să-și aducă propria culoare, iar chimia dintre cele două personaje principale ca Yeom Ga Jin și On Dal este este foarte iubită de fani, care sunt mulțumiți de această schimbare.

Faptul că face o treabă incredibilă cu rolul său este doar cireașa de pe tort. Na In Woo se pricepe de minune la exprimarea emoțiilor sale, putând fi jucăuș într-un moment și serios în altul. De asemenea, personajul lui On Dal ajunge să se maturizeze, ceea ce este un nou plus.

Sperăm că ratingurile vor continuă să crească pe viitor.

Sursa: allkpop.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s