Kang Min Hyuk din CNBLUE oferă detalii despre viitorul său personaj din drama “Oh My Ladylord”

CNBLUE’s Kang Min Hyuk Gives Details About His New Character In “Oh My Ladylord”

Comedia romantică MBC “Oh My Ladylord” a oferit noi informații și poze seducătoare ale personajului interpretat de Kang Min Hyuk din trupa CNBLUE.

K-drama “Oh My Ladylord”  este despre un scriitor de thriller-uri de top pe nume Han Bi Soo care „nu” vrea să se întâlnească cu femei (Lee Min Ki) și o actriță de comedii romantice pe nume Oh Ju In care „nu poate” avea întâlniri (Nana). Kang Min Hyuk va juca în rolul lui Jung Yoo Jin, un chaebol de a treia generație care este prieten cu Oh Ju In de mult timp.

Pe 17 martie, drama a dezvăluit fotografii ale lui Kang Min Hyuk. Zâmbetul său este cald și dulce și emană blândețe. Totuși, așa cum este descrid de către echipa de producție, el poate deveni foarte  serios, mai ales când vine vorba de iubire.

Când a fost întrebat de ce a decis să joace în această dramă, Kang Min Hyuk a răspuns: „Cred că am fost atras de modul unic în care-și exprimîă sentimentele față de Oh Ju In de Jung Yoo Jin. Jung Yoo Jin este o persoană calmă și puternică. Este mai matur decât pare. Uneori sunt surprins de cât de încrezător este.”

Apoi a adăugat: „În dramă, una dintre replicile lui Jung Yoo Jin este„ Vei urmări cum prima iubire devine ultima iubire.” Am fost surprins deoarece această replică era similară cu o frază pe care am scris-o cu mult timp în urmă.”

Drama va arăta triunghiul amoros dintre Oh Ju In, Han Bi Soo și Jung Yoo Jin. Când a fost întrebat ce ar face dacă ar fi într-un triunghi amoros, Kang Min Hyuk a spus: „Oare nu i-aș câștiga inima dacă aș continua să aștept și să rămân consecvent? Cred că este important să ai o inimă care nu se schimbă ”.

“Oh My Ladylord” are premiera în data de 24 martie.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s