Lee Jin Wook, Kwon Nara, Lee Joon, Gong Seung Yeon și Kim Woo Seok vor juca într-o nouă K-drama de tip fantezie

Lee Jin Wook, Kwon Nara, Lee Joon, Gong Seung Yeon, And Kim Woo Seok Confirmed For New Fantasy Drama

K-drama tvN’ “Bulgasal” ( titlu literal title) și-a confirmat distribuția!

„Bulgasal” este o dramă fantastică care se învârte în jurul a două personaje. Primul este o femeie care a trecut prin mai multe reîncarnări de-a lungul a 600 de ani și își amintește toate viețile ei trecute, iar al doilea este un bărbat care a trăit de peste 600 de ani ca bulgasal – o creatură mitică care se hrănește cu sânge uman și este blestemat la nemurire. 

Drama va fi regizată de Jang Young Woo, care a condus „I Need Romance 3” și a co-regizat „Mr. Sunshine” și „Sweet Home”. Scenariul este scris de Kwon So Ra și Seo Jae Won din „The Guest”. 

Lee Jin Wook îl interpretează pe „bulgasal”-ul Dan Hwal, care a fost om în urmă cu 600 de ani. El se transformă într-un bulgasal în timpul dinastiei Joseon în timp ce lucra ca oficial militar și îndeplinea o misiune de ștergere a urmelor dinastiei anterioare.

Kwon Nara va fi Min Sang Un, care a fost odată bulgasal, dar se reîncarnează ca om. După ce a suferit pierderea mamei și a surorii sale gemene din cauza unui criminal neidentificat, Min Sang Un fuge cu sora ei mai mică Min Sa Ho și trăiește liniștit ascunsă. Deși lucrează din greu pentru a-și ascunde numele și identitatea, apariția unui bulgasal îi afectează existența. 

Lee Joon va prelua rolul lui Ok Eul Tae, un alt bulgasal care trăiește în secret. Acesta s-a bucurat de imoralitate în ultimele secole și a acumulat imense bogății, pe care le folosește pentru a controla politicienii, oamenii de afaceri și mass-media. Cu frumusețea sa decadentă și carisma copleșitoare, el are toate elementele pentru a fi cea mai puternică figură din Coreea. 

Soția din trecut a lui Dan Hwal, Dan Sol, va fi interpretată de Gong Seung Yeon. Dan Sol este fiica unei familii puternice care ajunge să se căsătorească cu Dan Hwal din cauza tatălui ei. Are ceva special ce alții nu înțeleg la ea.

Jung Jin Young, Park Myung Shin și Kim Woo Seok de la UP10TION completează actorii din distribuția „Bulgasal”, care urmează să fie difuzată anul viitor. Mixul  de veterani și actori debutanți va oferi un echilibru perfect dramei.

Producătorii de „Bulgasal” au comentat: „Vom prezenta o dramă fantastică în stil coreean, care va captiva lumea cu direcția sa sofisticată, scenariul puternic și actorii fabuloși”.

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s