Părinții colegilor pe care Ji Soo i-a hărțuit în școală au dezvăluit la TV cât de grave au fost actele sale

Ji Soo a mărturisit deja că acuzațiile de bullying din școală sunt adevărate și s-a retras din activități, dar familiile victimelor au ieșit în public cu declarații suplimentare.

Aceștia au dezvăluit mai multe despre cazul de hărțuire într-un program de anchetă exclusiv al postului MBC. Potrivit acestora, hărțuirea școlară care îl implică pe Ji Soo a fost atât de severă încât nici școala nu a putut rezolva situația.

Părinții uneia dintre victime au dezvăluit: „Profesorul m-a sunat odată. El a spus că ar fi o idee bună să ne mutăm într-un alt cartier, deoarece Ji Soo ar putea merge la același liceu / clasă cu fiul nostru”.

Alți părinți au dezvăluit că reprezentanții școlii înșiși erau neglijenți. Ei xu spus: „Ji Soo a fost „rege” al sălilor de clasă. Odată, m-am dus la școală și l-am auzit pe director spunând:„ Acești oameni au timp liber pentru aceste chestiuni?” și a părăsit încăperea.”

Ji Soo și-a recunoscut acțiunile din trecut și și-a cerut oficial scuze printr-o scrisoare scrisă de mână. Actorul va începe serviciul militar în luna octombrie a acestui an.

Sursa

Un gând despre „Părinții colegilor pe care Ji Soo i-a hărțuit în școală au dezvăluit la TV cât de grave au fost actele sale

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s