Song Joong Ki mărturisește despre mușchii săi: „Mulți antrenori personali m-au lăsat baltă”

Multă lume l-a admirat pe starul care apare actualmente în K-drama „Vincenzo„, dar puțini știu cât de greu i-a fost actorului să își contruiască fizicul impresionant. Care este totuși secretul său?

În realitate., Song Joong Ki lucrează de două ori mai greu în comparație cu alții pentru a-și construi mușchii. Recent, actorul a făcut furori online pentru scenele sale din duș în drama în K-drama „Vincenzo„. Deși constituția sa fizică nu îl ajută ca pe alți actori coreeni, fanii s-au îndrăgostit de mușchii săi „potriviți”. 

„Nicio durere, niciun câștig” sau „No pain, no gain”. Această zicală s-ar potrivi mult lui Song Joong Ki. Într-un interviu din trecut, actorul a dezvăluit că nu este genul de bărbat care pune imediat mușchi pe el dacă merge la sală. El a spus: „O mulțime de antrenori personali m-au lăsat baltă”.

În timp ce-și pregătea rolul Yoo Sijin pentru „Descendants of The Sun”, Song Joong Ki a dezvăluit că a muncit extrem de mult pentru a face masă musculară. 

Dar se pare că, după acest serial, actorul a continuat să facă sport pentru a-și menține condiția fizică și lucrul se vede și acum.

Voi urmăriți „Vincenzo”?

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s