Drama “Oh My Ladylord” publică poze de la o întâlnire ciudată dintre Lee Min Ki și Nana

Lee Min Ki And Nana Have An Unusual Encounter In New Drama “Oh My Ladylord”

K-drama MBCOh My Ladylord” a lansat înainte de premieră câteva instantanee cu Lee Min Ki și Nana!

“Oh My Ladylord”  spune povestea lui Han Bi Soo, un scriitor de thriller de top care „nu” iese cu femei și Oh Ju In, o actriță de comedii romantice care nu „poate” ieși. Cele două personaje ajung să trăiască împreună, Han Bi Soo devenind chiriașul lui Oh Ju In.

În prima fotografie, Han Bi Soo arată ceva cu degetul în timp ce se uită fix și  dezaprobator. A doua fotografie arată că persoana la care se uită intens este Oh Ju In. Ea se uită de după zidul casei la el cu ochii mari. Han Bi Soo iese din casă și șocată de apariția lui bruscă, Oh Ju In se învârte și fuge. Această întâlnire subtilă, dar interesantă, stârnește curiozitatea cu privire la relația amoroasă care se va naște între cei doi.

MBC a distribuit, de asemenea, fotografii ale lui Han Bi Soo la locul de muncă. Acesta este foarte profesionist când vine vorba de slujba lui și are o personalitate dură care nu lasă să scape niciun detaliu.

În prima imagine, Han Bi Soo pare șocat de ceea ce tocmai a auzit. Al doua poză îl arată cu ochii aprinși de furie în timp ce se uită spre cineva cu o aură intimidantă. Apoi, dintr-o dată, se uită la telefonul mobil ușor agitat, făcându publicul să se întrebe ce s-a întâmplat și ce l-a perturbat.

“Oh My Ladylord”  are premiera în 24 martie. În serial va juca și Minhyuk din CNBLUE, în rolul  unui chabeol chipeș, prietenul de o viață al personajului interpretat de Nana. El va completa un triunghi amoros ce va crea suspans în serial.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s