Taecyeon din 2PM primește laude pentru jocul său actoricesc din drama ‘Vincenzo’

Taecyeon din 2PM își arată adevărata față în drama populară „Vincenzo”.

În episodul recent al dramei de pe tvN, „Vincenzo”, difuzat pe 21 martie, Jang Jun Woo își arată adevărata față, ceea ce crește tensiunea serialului. Până acum, Jang Jun Woo (interpretat de Taecyeon) a apărut ca o persoană inocentă și amabilă, dar în episodul 10 își dezvăluie natura malefică.

Jang Jun Woo a început să-și dezvăluie planurile malefice și să-și arate adevărata față. Acesta are ambiția de a ține Coreea de Sud în mâinile sale, accelerând producția de analgezice de la Babel Pharmaceutical. Pentru a realiza acest lucru, a trimis bărbați pentru a-i amenința pe locuitorii din piața Geumga și a început să-l investigheze pe Vincenzo, aflând că a fost avocatul unui grup mafiot din Italia.

Tot în acest episod, Jang Jun Woo l-a ucis cu brutalitate pe directorul Procuraturii districtului de sud-est, demonstrând adevăratele intenții de a scăpa de oricine îi iese în cale.

De asemenea, Jang Jun Woo a dezvăluit motivele pentru care se ascunde în spatele fratelui său vitreg, care conduce de ochii lumii conglomeratul Babel. Jang Jun Woo a spus: „Unul, este foarte palpitant și distractiv pentru că pare că aș juca un joc. Doi, pentru a evita închisoarea atunci când lucrurile merg prost. Trei, mă face să mă simt ca un zeu. Dumnezeu se bucură să îi facă pe oameni să sufere în timp ce se ascund pe undeva.”

Este pentru prima dată când Taecyeon joacă rolul unui antagonist, astfel că există opinii mixte cu privire la actoria lui Taecyeon. Cu toate acestea, mulți internauți îl laudă pe actor pentru jocul său actoricesc, mai ales că interpretează două personalități total diferite:

  • „Părea o persoană inocentă înainte”
  • „Consider că joacă mai bine decât mă așteptam”
  • „Sincer, mi se pare că Vincenzo e mai ticălos, lol”
  • „Nu cred că Taecyeon îl interpretează așa bine pe antagonist”
  • „Actoria lui nu e deloc rea.”

Sursa: allkpop.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s