Membrii BTS împărtășesc amintiri din perioada de pre-debut + vorbesc despre ascensiunea lor în “You Quiz On The Block”

BTS Shares Stories From Their Trainee Period And Talk About Their Skyrocketing Success On “You Quiz On The Block”

Apariția membrilor trupei BTS la emisiunea tvN  “You Quiz on the Block” a oferit publicului ocazia de a aflat tot felul de povești interesante depre aceștia.

În calitate de unici invitați ai emisiunii pentru episod, BTS s-a întâlnit cu gazdele Yoo Jae Suk și Jo Se Ho pentru a vorbi despre perioada lor de stagiair, succesul lor fulminant și multe altele.

Membrii au spus că sunt fani ai emisiunii “You Quiz on the Block” și că toți șapte și-au dorită u să apară la show dacă agenția lor le-ar fi cerut asta.

Despre fandomul lor, ARMY, Jimin a spus: „Sunt oamenii pe care îi iubim. Nu mă pot gândi la nici un alt mod de a o spune. Ei sunt cei care ne fac să simțim multe emoții diferite. Chiar dacă suntem tineri, ei ne-au ajutat să creștem și ne-au spus că este în regulă atunci când am greșit. Ei sunt cei care mă fac să mă gândesc la motivele dragostei „.

Suga a adăugat: „Fanii noștri sunt speciali pentru noi. Pe piața muzicală americană, posturile radio sunt importante. Fanii noștri au deschis acea poartă pentru noi. Ne întrebam dacă era posibil, dar au răspândit vestea despre noi, trimitând cereri DJ-ilor radio.” S-a menționat, de asemenea, că ARMY și-au adunat forțele pentru a cumpăra pauze comerciale în mijlocul emisiunii „You Quiz on the Block”.

În timpul interviurilor individuale, RM și V au vorbit despre prima dată când s-au întâlnit. RM a spus: „Era septembrie 2011. Locuiam într-un apartament cu două camere în Nonhyeon-dong. Pe atunci, V avea capul ras. Prima dată când a intrat în casă, s-a uitat prin camere. Arăta ca cineva care nu ar asculta bine”.

RM a continuat: „Erau o mulțime de stagiari atunci. Aproximativ 30 de persoane au trecut pe la căminul din Nonhyeon-dong la un moment dat. Șapte dintre acei oameni au devenit cine suntem acum.” V a adăugat: „La început, a fost trist când unul dintre cursanți trebuia să plece. Dar mai târziu m-am obișnuit. Le-am spus deseori: „Te duci?” Și apoi „Vino să ne vizitezi cândva.” Cel mai greu a fost când nu am putut să-mi văd părinții des. Chiar și când au venit de la Geojedo să mă vadă, i-am putut vedea doar o jumătate de oră. A fost foarte greu atunci. Dar mai târziu m-am obișnuit și cu asta.”

V a mai povestit: „Când viața de stagiar a devenit prea dificilă, l-am sunat pe tatăl meu în lacrimi și am spus că vreau să renunț. Tatăl meu a răspuns: „Dacă este prea greu, poți renunța. Există o mulțime de alte locuri de muncă, așa că haide să găsim altceva.” Mi-am pierdut cuvintele. Mi-a fost jenă că am spus asta chiar cu voce tare. După ce a trecut ceva timp, mi-am dat seama cât de emoționante au fost vorbele tatălui meu”. 

Jimin, Jungkook și J-Hope au vorbit și despre dificultățile din perioada lor de stagiar. J-Hope a spus: „A fost foarte greu când toți am împărțit o singură cameră.” Jungkook a adăugat: „Eram cel mai tânăr. A trebuit să aștept ca ceilalți să adoarmă înainte să pot face duș. Am folosit patul de sus și a trebuit să fiu foarte atent să nu fac zgomot.”

Jimin a spus: „Am fost ultimul membru care a sosit ca stagiar. Am intrat cu speranțe atât de mari. Dar când m-am dus la apartament, erau pantofi până la bucătărie. Nu eram în cămin cu statutul de „membru BTS” și nu locuiam în Seul, așa că am fost întotdeauna îngrijorat cu privire la momentul în care ar trebui să plec ”.

J-Hope și Jungkook au vorbit despre timpul în care s-au luptat din cauza unui coș cu fructe, în timp ce Jimin și V au vorbit despre cearta lor asupra paturilor supraetajate. J-Hope a spus: „A trebuit să renunț la multe [ca să fiu stagiar]. A fost ceva ce mi-am dorit cu adevărat să fac, așa că am îndurat. Dar a fost foarte greu când oamenii m-au întrebat când urmează să debutez.”

Jungkook a spus: „Cred că toate dificultățile și certurile prin care am trecut m-au făcut să fiu cine sunt astăzi. De aceea, le sunt recunoscător celorlalți membri. M-am speriat atât de tare când am venit prima dată la Seul. Mi-a fost dor de părinți și am plâns. După ce am debutat, am putut simți comparațiile cu alți vocaliști din alte grupuri. M-am întrebat dacă sunt într-adevăr potrivit pentru a fi vocalistul principal. De atunci, am încetat să mă mai gândesc la antrenamentle vocale ca la ceva ce trebuie să pun în program, dar am repeteat oriunde am mers.”

Jimin a spus: „La început, a fost greu pentru că nu știam ce trebuie să fac. Când îi vedeam pe V și Jungkook repetând, îi urmam, dar mă simțeam presat. ” Jungkook a intervenit să spună: „Cred că Jimin este cel mai strict cu sine din toți oamenii pe care îi cunosc”. Jimin a continuat: „Am dormit la 4 dimineața și m-am trezit la 6 dimineața. Am repetat acel ciclu o vreme. L-am sunat pe tatăl meu și mi-a spus: „Chiar dacă nu reușești, pur și simplu nu te dezamăgi pe tine.” Membrii au completat ceea ce îmi lipsea. Am primit mult ajutor din partea lor.” 

Când a fost întrebat despre preocupările lor actuale, J-Hope a spus: „Nimic nu durează o veșnicie. Suga a spus ceva în trecut: în loc de o scufundare bruscă, ar fi de preferat să se încheie cu o aterizare sigură. Cred că are dreptate în privința asta.”

Jin și Suga au vorbit despre faptul de a fi cei mai mari membri ai echipei lor după ce au crescut ca fiind cei mai tineri membri ai familiilor lor. Jin a spus: „Până la liceu, fratele meu mai mare era persoana pe care o detestam cel mai mult în lume”. Suga a spus: „Nici eu nu m-am înțeles cu fratele meu”. Cei doi membri au glumit că atitudinile fraților lor s-au schimbat după ce BTS a devenit de succes. Jin și-a împărtășit și povestea despre modul în care a primit o ofertă de actorie pe stradă pentru că arăta bine și a spus că visul său inițial fusese să devină actor.

Suga a spus: „Mulți oameni ne întreabă cum de ne înțelegem atât de bine. Le spun oamenilor că este pentru că ne-am certat mult. Chiar ne-am certat foarte mult. Dar le-am rezolvat întotdeauna în 24 de ore. Aceasta a fost regula pe care am stabilit-o pentru noi înșine.”

Suga și-a împărtășit sentimentele complicate cu privire la recordurile BTS. „Când ceva ce nu ți-ai dorit niciodată se împlinește, există un sentiment imens de presiune”, a spus el. „Idolii nu au o carieră îndelungată, așa că m-am gândit că voi înceta să fiu un idol după ce am primit lucruri precum numărul 1 la spectacole muzicale și susținerea unui concert solo. După terminarea carierei mele de cântăreț, m-am gândit să devin producător. Dar brusc am plecat în America. Habar n-aveam că vom merge la Billboard Music Awards.”

El a continuat: „Am fost la aceste premii americane și m-am speriat atât de mult. Nu existau artiști seniori care să ne poată sfătui ce să facem. Am fost cel mai agitat în timpul primei noastre reprezentații în Statele Unite. M-am dus la hotel și am plâns pentru că nu asta îmi dorisem, nu îmi dorisem o situație cu o presiuneatât de înaltă. M-am speriat cu adevărat pentru că știam că acesta este doar începutul. Desigur, a fost o onoare și am fost recunoscători, dar m-am întrebat dacă acesta este locul potrivit pentru noi și dacă am fi vrut cu adevărat să ajungem atât de departe.”

 

Sursa

 

 

2 gânduri despre „Membrii BTS împărtășesc amintiri din perioada de pre-debut + vorbesc despre ascensiunea lor în “You Quiz On The Block”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s