Nam Joo Hyuk și Kim Tae Ri primesc rolurile principale într-o nouă dramă

Nam Joo Hyuk y Kim Tae Ri en conversaciones para nuevo drama de tvN

S-ar putea ca Nam Joo Hyuk și Kim Tae Ri să joace într-o nouă dramă împreună!

Pe data de 26 martie, portalul de știri Ilgan Sports a făcut cunoscut că cei doi actori au primit rolurile principale în viitoarea dramă de pe tvN, „Twenty-Five Twenty-One”.

„Twenty-Five Twenty-One” va avea acțiunea în anii 1998 și 2021. În 1998, într-o lume în care pare să fie la marginea unui dezastru, două persoane se întâlnesc pentru prima dată pe când aveau 22 și 18 ani, dar un an mai târziu, cei doi ajung să se rănească unul pe celălalt. La vârsta 24 și 20 de ani învață să aibă încredere unul în celălalt, iar la 25 și 21 de ani încep să se îndrăgostească.

Agenția lui Kim Tae Ri, J Wide Company și agenția lui Nam Joo Hyuk, Management SOOP, au declarat: „Aceștia revizuiesc într-un mod pozitiv oferta pentru Twenty-Five Twenty-One.”

Nam Joo Hyuk a primit rolul lui Baek Yi Jin, un reporter care lucrează la canalul UBS. După ce devine reporter la 23 de ani, va lucra ca vânzător și bodyguard pentru a spune o poveste. De asemenea, va primi un loc de muncă ca reporter la Jocurile Olimpice din Asia, iar acolo o va întâlni pe atleta Na Hee Do.

Kim Tae Ri a primit rolul lui Na Hee Do, care este aleasă să intre în echipa națională după ce a concurat cu echipa ei de scrimă în timpul liceului.

„Twenty-Five Twenty-One” este scrisă de Kwon Do Eun („Search: WWW”) și va fi regizată de Jung Ji Hyun („Mr. Sunshine”, „The King: Eternal Monarch”). Drama este programată să fie difuzată pe tvN anul viitor.

Dacă cei doi vor acceptă ofertele, aceasta va fi prima dramă a lui Kim Tae Ri după „Mr. Sunshine” din 2018 și următorul proiect al lui Nam Joo Hyuk după „Start-Up” din 2020.

Sursa: soompi.es

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s