Fostele membre ale trupei Gugudan, Nayoung, Soyee și Mimi părăsesc Jellyfish Entertainment

Update: Former gugudan Members Nayoung, Mimi, And Soyee Write Letters Announcing Departure From Jellyfish Entertainment

Fostele membre ale trupei Gugudan au postat câte o declarație oficială, anunțând părăsirea agenției Jellyfish Entertainment.

În data de 31 martie, Mimi și Soyee au postat pe conturile lor oficiale de Instagram câte o scrisoare mână, în care au făcut un anunț important.

Așadar, Mimi a scris:

„Bună ziua! Aici este Mimi. A trecut mult timp de când nu am mai luat legătura.

Mi-am propus demult să scriu această scrisoare, însă ezitarea mea a dus la îngrijorarea fanilor. Îmi pare rău. Au fost multe lucruri la mijloc care au împiedicat comunicarea cu voi. Este târziu, însă după mult timp de gândire, am decis să închei contractul cu Jellyfish Entertainment.

Mi-aș fi dorit să prezint mult mai multe proiecte fiind în Gugudan, iar pentru faptul că nu am reușit, regret. Este și acesta un motiv pentru care nu am scris această scrisoare mai devreme. Mi-a fost teamă să accept că trupa nu mai e. De asta, nu am reușit să-mi iau rămas bun cum se cuvine.

Acesta nu e sfârșitul. Poate fi un nou început. Având fanii lângă mine, sunt sigură că mă vor susține în toate alegerile mele și mă vor înveseli cu mesaje susținătoare. Mulțumesc pentru toate momentele fericite pe care le-am avut împreună. Am învățat atât de multe din aceste experiențe și nu regret nimic. Mulțumesc!”

Soyee a scris:

„Bună ziua tuturor! Aici este Jang So Jin.

Pentru prima oară după mult timp, am decis să revin cu câteva informații. În luna martie, am încheiat contractul cu Jellyfish Entertainment. Am ales un nou început. Am vrut ca primele persoane care află aceste informații să fiți voi. Așadar, am decis să public această scrisoare pe rețelele de socializare.

Le mulțumesc fanilor mei prețioși pentru toată răbdarea și susținerea trupei Gugudan. Datorită fanilor Danjjak am ajuns să strălucim. Am multe scuze de adresat acestora, dar și regrete mari în legătură cu toate proiectele anulate.

De acum, voi încerca să acumulez cât mai multă experiență în diferite domenii. Desigur, voi apela la opiniile și sprijinul vostru cu fiecare pas pe care îl fac. Chiar dacă fiecare membră a trupei a luat-o pe un alt drum, vă rog să ne susțineți pe toate în mod egal, la fel ca până acum.

Nu uitați să aveți grijă de sănătatea voastră, mai ales în situația de față! La revedere!”

După mesajele celor două artiste, în data de 1 aprilie, Nayoung a publicat și ea o astfel de declarație:

„Bună! Aici e Nayoung!

În primul rând, aș vrea să transmit mulțumirile mele sincere. Ați avut foarte multă răbdare în evoluția noastră, fiind un grup. Am decis să scriu acest mesaj tocmai pentru a vă ține la curent cu activitățile mele personale.

După mult timp de gândire, am încheiat contractul cu Jellyfish Entertainment într-un final. Datorită fanilor Gugudan, am avut doar momente pline de bucurie în această agenție. Mulțumită vouă, am avut curajul de a visa, iar mai apoi de a-mi îndeplini visul măreț. În prezent, intenționez să aleg un nou vis pe care să-l urmez.

Deoarece nu mi-ar plăcea să vă rănesc cu alegerile mele în viață, promit că voi deveni o versiune a mea mai bună în viitor. Vă cer toată dragostea și sprijinul pentru a reuși asta.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s