Internauții coreeni reacționează la vestea că HYBE (Big Hit) a cumpărat Ithaca Holdings, compania la care sunt Justin Bieber și Ariana Grande

Recent, s-a dezvăluit că agenția trupei BTS, HYBE LABELS, a cumpărat Ithaca Holdings, compania sub care sunt Justin Bieber și Ariana Grande.

Potrivit unui comunicat de presă din 2 aprilie, HYBE se va uni cu Ithaca Holdings, o companie de divertisment fondată de Scooter Braun. Acordul prevede că HYBE va cumpăra toate acțiunile de la Ithaca Holdings pentru 1,70 trilioane de woni (1,5 miliarde USD), iar aceasta înseamnă că Ithaca Holdings va deveni o filială HYBE în America.

Mulți internauți coreeni au fost impresionați de vestea că HYBE a luat agenția americană Ithaca Holdings. Internauții coreeni au lăsat comentarii pozitive și au fost uimiți de creșterea companiei:

 • „Big Hit, bine HYBE, se dezvoltă pe toate planurile. Această companie este uimitoare, a crescut destul de mult de-a lungul anilor”
 • „Big Hit a trecut de la o agenție mică la a fi mai mare decât SM, YG și JYP la un loc”
 • „Wow, asta înseamnă că Bieber și Ariana Grande vor fi gestionați de HYBE America”
 • „Ce veste grozavă”
 • „Compania devine una globală”
 • „Până unde vor ajunge extinde?”
 • „Vânzările trupei BTS cresc foarte mult”
 • „Stai, deci nu a fost cumpărată de o companie americană, ci această a cumpărat o agenție americană, este o faptă incredibilă”.

5 gânduri despre „Internauții coreeni reacționează la vestea că HYBE (Big Hit) a cumpărat Ithaca Holdings, compania la care sunt Justin Bieber și Ariana Grande

 1. dwga

  S-au extins enorm! Cand te gândești de unde au plecat si unde au ajuns prin munca constantă dorinta si răbdare. Toate astea datorita membrilor Bts si a celor care le-au fost alături! Eu pentru oamenii aia am tot respectul!!! Cata munca au îndurat ei pana la varsta lor nu îndură altu într-o viață. Oameni muncitori. Cand ma gandesc la momentul cand au fost in America si sunau la usi pentru a le oferi mi se pare un tort localnicilor acestia nu le deschideau usile.. iar acum acei baieti modești au ajuns miliardari.
  Eu sunt a 12 a si stau prost cu motivația, teribil as spune însă omuleții ăștia chiar imi dau un vibe de hai ca poti, trage tare.
  Iar la capitolul răbdare, sa ai răbdare ca rezultatele sa apara peste ani buni de zile, mi se pare uimitor!
  Sper sa le meargă totul bine in continuare si sa nu ii solicite prea mult pe artiștii lor.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. Cristi

  Trebuia mentionat si ca infectul cu nume de vehicul cu doua roti o sa intre in consiliul de administratie HYBE, ceea ce e un mare minus in toata afacerea asta.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s