[CCC] Acuzatoarea lui Chorong din APINK are intenția de a apela la justiție pentru a demonstra că a fost hărțuită de vedetă

Articol: [Exclusiv] „Vom merge cu procesul nostru împotriva lui Park Chorong până la capăt… nu avem nevoie de compensație” Agenția  sa rămâne tăcută.

Sursa: Financial News via Naver

1. [+1,178, -68] Nu mai cere scuze publicului și începe să-ți ceri scuze victimelor și trăiește-ți viața în reflecție ..

2. [+778, -20] Părinți, haideți să ne învățăm copiii să fie corecți încă de mici. Oricine încearcă să-i rănească pe alții, dar își caută succesul, merită să fie pedepsiți.

3. [+757, -44] Nu știu care este adevărul, dar după ce i-am văzut pozele la liceu unde bea, sunt înclinat să cred că zvonurile ar putea fi reale

4. [+746, -43] Dispari în liniște din industria celebrităților. Nu amenința cu procese sau altceva. Persoana pe care ai agresat-o nu va uita niciodată trauma celor întâmplate.

5. [+144, -7] Imaginați-vă un copil ca ea reciclându-și imaginea și devenind o stea cu bani și faimă ㅋㅋㅋ ridicol

6. [+112, -7] Imaginea ei m-a făcut să cred că era tipul de copil liniștit acasă care era nevinovat, dar după ce am văzut-o fumând și bând în liceu, cred că imaginea ei nu era adevărată

7. [+64, -6] Mi-au plăcut pozele tale ~ o liceeană care bea soju … trebuie să fi fost destul de speriată în tot acest timp că un scandal de genul acesta ar putea să apară, hmm? Distrează-te încercând să te întorci înapoi cu cariera ta ~~

8. [+51, -1] Adio ~ lumea este deja nedreaptă cu faptul că o nenorocită ca tine a reușit să câștige toți acești bani. E timpul să te pocăiești și să te lași de carieră !!!

9. [+59, -10] Chorong-ah, cât de speriată ai fost în tot acest timp, gândindu-te că povestea asta ar putea ieși la suprafață ??? Cere-ți scuze  înainte ca acest lucru să devină mai mare și să stai departe de TV….

10. [+38, -2] Imaginea ei arată atât de diferită acum ㅋ ㅋㅋㅋ ㅋㅋㅋ

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s