Play M Ent. afirmă că fragmentele de conversații ale lui Chorong care ar dovedi că ea se face vinovată de bullying nu sunt credibile

Agenția Play M Entertainment a abordat chestiunea fragmentelor compromițătoare dezvăluite anterior din conversația înregistrată cu Chorong din  APINK.Agenția a dat în judecată anterior persoana „A” pentru răspândirea de informații false și amenințarea lui Chorong. La începutul zilei de 7 aprilie, aceeași „A” a dezvăluit o conversație înregistrată cu Chorong la un post de știri. Play M Entertainment a declarat:

O faptă denaturată în mod rău intenționat, dezvăluind doar fragmente din apelul telefonic. În timpul primului apel telefonic, „A” a sunat-o pentru a o amenința pe Chorong. Ea se afla într-o stare destul de instabilă, fiind dezvăluite unele chestiuni personale fără legătură și fabricate în timpul apelului. 

Chorong nu a mai întrebat nimic și și-a cerut scuze în timp ce o asculta pe „A”. Chorong a respectat că erau prietene în trecut și pentru că a existat într-adevăr un conflict între cele două, așa că Chorong și-a cerut scuze de la „A”. Dar Chorong nu a recunoscut că a bătut-o pe „A” așa cum afirmă ea. „A” a solicitat să ne întâlnim cu Chorong, așa că am încercat să aranjăm ora și data cu ea.

Dar „A” a continuat să o hărțuiască nepoliticos pe Chorong cu lucruri  în legătură cu problema, dezvăluind poze din trecut și fragmente din conversație. Vedem că aceste acțiuni sunt irelevante pentru miezul problemei, cu privire la chestiunea dacă Chorong a agresat-o sau nu. 

Avem și înregistrări audio. Le-am depus pe toate la poliție. Am încercat să dezvăluim adevărul prin metode legale, dar dacă „A” continuă cu rapoarte mass-media rău intenționate și dacă este necesar, vom dezvălui înregistrările. 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s