Un fost membru din staff dezvăluie de ce actorul Kim Jung Hyun a părăsit brusc distribuția dramei ‘Time’ în 2018

Un fost angajat al personalului echipei de producție pentru drama „Time” a dezvăluit detalii uimitoare legate de plecarea bruscă a lui Kim Jung Hyun în trecut.

În data de 11 aprilie, persoana „A” a vorbit cu echipa de reporteri „Sports Chosun” și a dezvăluit că actorul Kim Jung Hyun a părăsit distribuția serialului de pe MBC, „Time”, în 2018 din cauza problemelor sale cu o iubită actriță, la acea vreme. Se presupune că Kim Jung Hyun se plânsese echipei de producție pentru că au inclus „scene melodramatice” în dramă, când i se spusese că seria nu va fi romantică.

Potrivit lui „A”, o ceartă serioasă s-a iscat între Kim Jung Hyun și un membru al personalului în timpul unei ieșiri la cină, în timpul căreia actorul a fost tratat prost. Evenimentul a condus la plecarea sa, când membrul din personal i-a propus această idee, „doar pentru a-i crea o stare de șoc actorului”. „A” a adăugat, de asemenea, că Kim Jung Hyun a experimentat și unele probleme de sănătate pe atunci din cauza acestei serii de evenimente neplăcute.

„Au existat zvonuri peste tot că motivul negării de către actor a scenei melodramatice a fost din cauza iubitei sale. Am vrut să dezvălui aceste noi detalii, deoarece adevărul lipsea din rapoartele care îl acuzau de probleme comportamentale în timpul conferinței de presă de atunci”, a mai spus ‘A’.

În prezent, Kim Jung Hyun este implicat într-un scandal de întâlnire cu actrița Seo Ji Hye. În plus mai este acuzat că dorește să părăsească agenția ON Entertainment pentru a se alătura companiei Culture Deposit, la care se află și Seo Ji Hye.

Sursa

2 gânduri despre „Un fost membru din staff dezvăluie de ce actorul Kim Jung Hyun a părăsit brusc distribuția dramei ‘Time’ în 2018

  1. Pingback: Un alt membru din staff vorbește despre comportamentul răutăcios al lui Kim Jung Hyun la adresa lui Seohyun | K-POP ROMÂNIA

  2. Pingback: Seo Ye Ji l-a controlat și i-a interzis lui Kim Jung Hyun să aibă scene romantice cu Seohyun + conversații dintre aceștia | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s