Un alt membru din staff vorbește despre comportamentul răutăcios al lui Kim Jung Hyun la adresa lui Seohyun

Încă un membru al staff-ului vine cu noi dezvăluiri!

Pe 11 aprilie, A, membru din personalul dramei Time care a fost difuzată în 2018, a vorbit despre plecarea bruscă a actorului Kim Jung Hyun din distribuția serialului. Deși s-a explicat că au existat motive certe pentru plecarea sa, azi au apărut declarații de la un nou membru din staff, care a făcut lumină în privința comportamentului lui Kim Jung Hyun.

Potrivit lui B, care era însărcinat cu grija lui Seohyun, Kim Jung Hyun a avut afișat într-un mod deschis un comportament răutăcios față de vedetă, acesta refuzând de a avea contact vizual și chiar stând în mașină în timpul pauzelor.

B a dezvăluit – „Seohyun a plâns mult pe platorile de filmare. Kim Jung Hyun și-a exprimat disconfortul la fiecare scenă care implica să aibă contact fizic cu Seohyun. Odată, după ce i-a ținut mâna lui Seohyun, imediat a început să-și șteargă mâinile agresiv cu un șervețel. Nu sunt sigur dacă a fost o neînțelegere, dar Seohyun a văzut asta și a izbucnit în lacrimi. La un moment dat, Kim Jung Hyun i-a cerut iertare lui Seohyun prin intermediul agenției, dar comportamentul său nu prea s-a schimbat.”

Rămâneți alături de noi pentru și mai multe detalii!

Sursa: allkpop

 

Un gând despre „Un alt membru din staff vorbește despre comportamentul răutăcios al lui Kim Jung Hyun la adresa lui Seohyun

  1. Pingback: Seo Ye Ji l-a controlat și i-a interzis lui Kim Jung Hyun să aibă scene romantice cu Seohyun + conversații dintre aceștia | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s