K-Drama “Imitation” deschide conturi pe rețelele de socializare pentru grupurile de idoli din serial

Upcoming Idol Drama “Imitation” Opens Social Media Accounts For Idol Groups In The Drama

Un concept interesant. Viitoarea K-drama “Imitation” are conturi pentru grupurile de idoli fictive din aceasta. Ei sunt intepretați de idoli reali.

Bazat pe webtoon-ul de succes cu același nume, „Imitation” este despre viața idolilor din industria de divertisment. Distribuția îi include pe Jung Ji So, Lee Jun Young de la U-KISS, Yunho, Jongho, Seonghwa și San de la ATEEZ, Jiyeon din T-ara, fosta membră I.O.I și PRISTIN Lim Nayoung, Hwiyoung și Chani din SF9, Danny Ahn, din G.O.D, Yuri, Minseo , Ahn Jung Hoon, Suwoong și Shim Eun Jin de la Boys Republic. 

Există trei grupuri majore de idoli în dramă: Tea Party, SHAX și Sparkling. 

Tea Party este un grup de fete cu membrele Lee Ma Ha (Jung Ji So), Shim Hyun Ji (Lim Nayoung) și Yoo Ri Ah (Minseo). Danny Ahn îl interpretează pe Ji Hak, CEO al agenției Tea Party. Puteți urmări contul lor de Instagram aici!

SHAX este un grup de băieți de top cu membri Kwon Ryoc (Lee Jun Young), Do Jin (Yuri), Jae Woo (Ahn Jung Hoon), Lee Hyun (Hwiyoung) și Hyuk (Jongho). Puteți urmări contul lor de Instagram aici! 

Sparkling este un grup de băieți rival cu membri Lee Yoo Jin (Yunho), Hyun Oh (Suwoong), Se Young (Seonghwa) și Min Soo (San). Puteți urmări contul lor de Instagram aici! 

Jiyeon apare în dramă ca o artistă solo popular numiăt La Ri Ma, în timp ce Shim Eun Jin joacă rolul unui reporter de divertisment numit Reporter Byun. Chani de la SF9 a fost distribuit în rolul lui Lee Eun Jo, care este descris ca fost membru al SHAX.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s