Kim Jung Hyun s-a certat cu staff-ul dramei „Time” pentru că a refuzat să își scoată inelul de cuplu pentru filmări

Tot mai multe mărturii vin să completeze imaginea despre atmosfera de la filmările K-dramei „Time” deszvăluind comportamentul actorului Kim Jung Hyun, care a fost influențat după toate aparențele de relația lui de la acea vreme cu Seo Ye Ji.

În mijlocul controversei în curs de desfășurare care a implicat-o pe Seo Ye Ji, mai mulți presupuși membri ai personalului au dezvăluit povești despre Kim Jung Hyun de la filmările dramei „Time” din 2018. Un angajat care a lucrat cu Kim Jung Hyun la proiectul respectiv a dezvăluit că actorul s-a certat cu membrii personalului dramei refuzând să își scoată inelul de pe deget.

Potrivit acestei persoane, Kim Jung Hyun a insistat să poarte inelul de cuplu, chiar și atunci când producătorul i-a cerut personal să îl scoată. Deși validitatea poveștii este încă pusă la îndoială, internauții au descoperit că povestea are sens după ce l-au văzut pe Kim Jung Hyun purtându-și inelul în dramă.

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus și în cea de mai jos, se pare că inelul pe care l-a purtat Kim Jung Hyun în dramă (fotografia de mai sus) este același cu cel pe care îl purta zilnic (fotografia de mai jos).

Această relatare completează tabloul atmosferei tensionate de la filmările dramei, din care actorul s-a și retras în ultimele episoade. Între timp, au apărut și alte mărturii ale staff-ului care îl acuză pe actor că s-a purtat extrem de urât cu partenera lui de filmări de la vremea respectivă, Seohyun, pe care o consideră adevarata victimă a acestei controverse. Mai mulți membri ai staff-ului susțin acum că Seohyun a fost traumatizată de modul urât în care a fost tratată de Kim Jung Hyun la filmări.

Ce părere aveți?

Sursa

Un gând despre „Kim Jung Hyun s-a certat cu staff-ul dramei „Time” pentru că a refuzat să își scoată inelul de cuplu pentru filmări

  1. youabby

    Din punctul meu de vedere,daca aceste lucruri sunt adevarate, atunci el nu s-a comportat ca un profesionist si nici ea.nu ar trebui sa interfereze viata profesionala cu cea personala.asta pentru cine vrea sa lucreze in acest domeniu.iar Seohyun a fost o victima,e clar.

    Apreciat de 2 persoane

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s