Regizorul Bong Joon Ho va prezenta la Oscarurile din acest an!

Director Bong Joon Ho Announced To Present At 93rd Academy Awards

Regizorul Bong Joon Ho va fi prezentator la ediția 93 a premiilor Oscar!

Pe 12 aprilie, contul oficial de Twitter al premiilor Academiei a dezvăluit lista prezentatorilor de premii pentru următoarea ceremonie, împreună cu legenda „Emoționați să împărtășim incredibilul nostru ansamblu de prezentatori”.

Pe lângă regizorul Bong Joon Ho, lista prezentatorilor include pe Angela Bassett, Halle Berry, Don Cheadle, Bryan Cranston, Laura Dern, Harrison Ford, Regina King, Marlee Matlin, Rita Moreno, Joaquin Phoenix, Brad Pitt, Reese Witherspoon, Renée Zellweger, Zendaya și mulți alții.

Anul trecut, la ediția cu numărul 92 a premiilor Oscar, „Parasite” al lui Bong Joon Ho a făcut istorie obținând patru premii, inclusiv scenariu original, lungmetraj internațional, regie și, în special, cel mai bun film.

Pentru Premiile Academiei din acest an, „Minari”, care este regizat de Lee Isaac Chung și în care joacă Steven Yeun, Han Ye Ri, Alan Kim, Noel Kate Cho, Youn Yuh Jung și Will Patton, a obținut șase nominalizări. Bazat pe experiențele din viața reală ale regizorului, filmul este despre o familie de imigranți sud-coreeni care încearcă să înceapă o nouă viață în America rurală în anii 1980.

„Minari” a fost nominalizat pentru cel mai bun film, Steven Yeun pentru cel mai bun actor, Youn Yuh Jung pentru cea mai bună actriță în rol secundar, Lee Isaac Chung pentru cel mai bun regizor, Lee Isaac Chung pentru cel mai bun scenariu original și Emile Mosseri pentru cea mai bună  muzică originală. Steven Yeun este primul actor asiatico-american care a fost nominalizat la categoria de cel mai bun actor la Premiile Academiei, în timp ce Youn Yuh Jung este primul actor (actriță) coreean nominalizat la categoria de actorie de la Oscar. Există posibilitatea ca regizorul Bong Joon Ho să se întâlnească cu echipa „Minari” la ceremonia de premiere.

Ediția 93 a premiilor Oscar va avea loc pe 25 aprilie la Los Angeles, Statele Unite.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s