Un articol din trecut susține că Seo Ye Ji a procedat în același mod dominator cu actorii Kim Soo Hyun și Yunho din TVXQ

Tot mai multe informații despre comportamentul din trecut al actriței Seo Ye Ji ies la iveală.

Anul trecut, a fost publicat un articol anonim pe portalul Media Newse, în care se vorbea despre o celebritate feminină și relațiile acesteia din trecut.

Potrivit acestui articol, actrița G era o persoană tot timpul dominatoare pentru că îi plăcea să-și controleze iubiții, atât fizic, cât și mental. Articolul spunea: „G s-a întâlnit doar cu vedete cunoscute, chiar și atunci când era începătoare. Una dintre cele mai faimoase relații este cu acel idol de top, H, care s-a aruncat în drum după despărțirea de G. Se spune că celebritatea H a continuat să se țină de G după despărțire și să-i viziteze agenția.”

Articolul a mai dezvăluit că o altă celebritate masculină, K, a încercat să se sinucidă după despărțirea de G. S-a mai dezvăluit că K este cel mai bun prieten cu celebritatea de top, J, care se întâlnește în prezent cu G. În continuare, articolul susține că G își controlează mental iubitul.

Această informație a fost lansată pe 18 mai 2020 și reapare la iveală, deoarece internauții speculează că G este Seo Ye Ji, H este Yunho din TVXQ, K este Kim Jung Hyun și J este actorul Kim Soo Hyun.

În anul 2014, se zvonea că Seo Ye Ji a fost într-o relație cu Yunho, când cele două vedete au apărut împreună în drama istorică „The Night Watchman”. Deși agențiile celor două vedete au negat acuzațiile la acea vreme, mulți internauți cred ca acel zvon a fost adevărat.

De asemenea, mulți se încred în cele spuse de articolul anonim, deoarece reporterul Kim Yong Ho a declarat anul trecut că Seo Ye Ji și Kim Soo Hyun ar fi împreună. Undeva prin luna iunie 2020, acesta a vorbit într-un live de pe YouTube, despre personalitatea actriței Seo Ye Ji și trecutul ei amoros.

Kim Yong Ho a declarat că în momentul când a vorbit cu membrii staff-ului care au lucrat cu Seo Ye Ji, mulți au afirmat că personalitatea lui Seo Ye Ji se aseamănă izbitor cu rolul personajului pe care l-a interpretat în drama „It’s Okay to Not Be Okay”. El a spus: „Seo Ye Ji este genul de persoană care trebuie să fie centrul atenției și trebuie tratată ca o regină. Și oamenii spun că personajul pe care l-a portretizat în ultima ei dramă este foarte aproape de imaginea ei reală”.

Reporterul a dezvăluit apoi că Seo Ye Ji s-a întâlnit cu Kim Jung Hyun mult timp, iar cunoscuții lui Kim Jung Hyun i-au spus reporterului că actorul aproape că a înnebunit în timp ce se întâlnea cu Seo Ye Ji. Cunoscuții actorului își făceau griji pentru el, deoarece era complet controlat de Seo Ye Ji.

Reporterul Kim Yong Ho a continuat să spună: „Seo Ye Ji îi atrage pe bărbați cu farmecele ei, iar apoi îi domină. Ați înțelege mai bine dacă ați urmări „It’s Okay to Not Be Okay”. Într-unul din episoade am văzut că ea își suna iubitul și după ce răspunde, țipă „Foc!” și închide brusc. Normal că iubitul s-a surprins și s-a îndreptat imediat spre ea. Când acesta ajunge, ea este mulțumită de rezultat, cu toate că îl întreabă de ce i-a luat așa mult timp să vină.”

Așa că, acest reporterul crede că Seo Ye Ji are în realitate personalitatea personajului din drama „It’s Okay to Not Be Okay”.

Recent, s-a dezvăluit că actrița Seo Ye Ji a fost în spatele comportamentului grosolan al actorului Kim Jung Hyun față de Seohyun din Girls Generation, iar mulți internauți au găsit videoclipul de mai jos realizat de reporterul Kim Yong Ho și sunt șocați de informațiile pe care acesta le-a furnizat.

Sursa: allkpop.com

Un gând despre „Un articol din trecut susține că Seo Ye Ji a procedat în același mod dominator cu actorii Kim Soo Hyun și Yunho din TVXQ

  1. hyunamyou

    Astia au innebunit la cap, a castigat si ea niste popularitate si au inceput sa o atace. Acum ea este venita din serial?:)))) Faptul ca dovezile lui sunt scenele din serial spune totul despre cat de bun este:))) “Seo Ye Ji este genul de persoană care trebuie să fie centrul atenției și trebuie tratată ca o regină,” spune asta despre o persoana care abia in ultimii ani a inceput sa fie si ea mai sociabila. Eu o urmaresc pe Ye Ji de ceva timp, am vazut-o pt prima oara la Running Man, foarte frumoasa, dar abia scotea vreo vorba, era foarte timida. Apoi am inceput sa o mai urmaresc, parerile actorilor cu care juca si parerile angajatilor din diferite drame au fost numai de bine. Fata a si spus la un moment dat ca uneori este ii este greu sa vorbeasca cu oamenii si brusc, vrea sa fie nu stiu ce regina, sigur… Si daca este cumva adevarat, ce n-as dat eu sa fiu cu Ko Moon Young:)))

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s