Seo Ye Ji pleacă din distribuția dramei ‘Island’ + agenția ei oferă o declarație cu privire la scandalul cu Kim Jung Hyun

Se pare că actrița Seo Ye Ji va pleca din drama „Island” în urma controversei cu actorul Kim Jung Hyun.

Pe 13 aprilie, diverse surse din presă au dezvăluit că Seo Ye Ji a luat decizia de a se retrage din drama de pe OCN, iar echipa de producție va trebuie să revizuiască scenariul. Se spune că scriitorii au creat fiecare personaj în parte având în vedere actorii, așa că vor fi nevoiți să-și schimbe personajul dacă un alt actor își asumă rolul. Drama plănuia să înceapă filmările în luna iunie, dar au fost amânate până în iulie sau august.

Agenția actriței, Gold Medalist, a lansat o declarație oficială, explicând mesajele text dintre actriță și Kim Jung Hyun. În plus, sursa a declarat că ea nu a fost cauza controversei din jurul lui Kim Jung Hyun și a comportamentului său răutăcios față de co-starul său din drama „Time”, Seohyun din Girls Generation.

Bună ziua, suntem Gold Medalist. Vă scriem acest comunicat ca să vorbim despre controversa din jurul actriței Seo Ye Ji.

În primul rând, dorim să ne cerem scuze pentru că venim destul de târziu cu o explicație.

Am vorbit cu Kim Jung Hyun și ne-a dezvăluit că Seo Ye Ji nu este de vină pentru comportamentul său din drama ”Time” și ne-a mai spus că va publica și el o explicație. Totuși, a spus că o să-i ia ceva timp până când va apărea, pentru că în prezent se confruntă cu probleme neprevăzute.

Pentru că această controversă a luat amploare, am hotărât să vorbim despre acest subiect. Încă o dată, dorim să ne cerem scuze pentru că am întârziat cu o această declarație.

De asemenea, ne-am dori să ne cerem scuze pentru că am provocat daune filmului „Recalled”, celorlalți actori și reporteri, deoarece actrița noastră nu a putut participa la conferința de presă.

Vrem să ne exprimăm propria poziție cu privire la acest subiect. Este greu să accepți o știre în care se spune că actorul principal al unei drame se comportă în acest mod la dorințele cuiva. Nu este logic să interpretezi un rol la filmări, iar altcineva să te manipuleze pe la spate.

Nu s-a dezvăluit în aceste mesaje care au apărut în mediul online, dar a existat și o conversație în care Kim Jung Hyun i-a cerut lui Seo Ye Ji să nu filmeze o scenă de sărut în timp ce lucra la o dramă diferită. Seo Ye Ji i-a spus: „bine, atunci nici tu să nu faci asta”, iar cei doi au schimbat mesaje despre acest aspect. Vedem asta ca o relație obișnuită dintre două persoane normale.

Cu toate acestea, toți actorii și actrițele își pot vedea de viața fictivă, lăsând deoparte sentimentele personale. Credem că Kim Jung Hyun trebuie să fi avut alte motive personale.

În plus, aceste mesajele nu ar fi trebuit să fie dezvăluite. Credem că este vorba de o mare neînțelegere, deoarece conversația dintre doi iubiți nu ar trebui să fie făcută publică.

Ne pare rău pentru că mulți oameni s-au îngrijorat de acțiunile lui Seo Ye Ji.

Agenția a oferit în continuare un răspuns despre nivelul educațional al actriței, deoarece s-a speculat că nu a mers niciodată la universitate.

Am primit o mulțime de întrebări despre educația actriței Seo Ye Ji, așa că vom profita de această ocazie pentru a vă răspunde.

Această a fost admisă la Universitatea Complutense din Madrid, Spania, dar nu a putut să participe pentru că era foarte ocupată cu diverse filmări în Coreea.

De asemenea, i-au fost aduse acuzații de violență școlară, dar aceste fapte sunt complet false.

Încă o dată, ne cerem scuze pentru problemele cauzate din cauza actriței noastre.

Sursa: allkpop.com

6 gânduri despre „Seo Ye Ji pleacă din distribuția dramei ‘Island’ + agenția ei oferă o declarație cu privire la scandalul cu Kim Jung Hyun

   1. #BlueSky

    Nu trebuie sa o iei personal. Scandalul nu are nici o legatura. Nu imi place de ea inca de la moorim school… E strict parerea mea. Daca tie iti place nu înseamnă că trebuie sa le placa tuturor.

    Apreciază

    Răspunde
    1. hyunamyou

     Nu am luat-o personal si nu am zis ca la toata lumea trebuie sa le placa de ea, ai dreptul la o parere, dar exprimarea ta lasa de dorit. Si eu am multi actori/artisti care nu imi plac, dar niciodata nu le-am negat talentul, modul in care ai spus-o se poate poate interpreta asa, acum daca tu ai alta problema cu ea, bine, eu nu aveam de unde sa stiu.

     Apreciază

     Răspunde
  1. DaniMiha

   Scuza-ma daca te deranjeaza , dar nu cred ca ai ceva studii pentru a-ti da cu parerea despre alte persoane si despre talentul ei chiar daca ai ceva cu ea asta nu inseamna ca o poti judeca din punct de vedere profesional.In plus, cine e fara pacat sa dea cu pietre

   Apreciază

   Răspunde
 1. Emilia

  A fost acceptată pentru rol prin abilitățile ei de actorie și talent. Ce repede știm să judecam pe cineva, e normal să greșești nimeni nu e perfect, nu trebuie să ne intereseze ce sa întâmplat între ea și fostul ei iubit, sau in viata ei personală.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s