Drama “Imitation” oferă primele imagini cu Yunho din ATEEZ în rolul central grupului său

KBS’s New Drama “Imitation” Shares 1st Glimpse Of ATEEZ’s Yunho In His Role As Determined Idol Group Center

Nu numai K-drama “Imitation” descrie poveștile unor idoli, care sunt interpretați de idoli reali.

Bazat pe succesul webtoon cu același nume, „Imitation” este o nouă dramă despre viața idolilor din industria competitivă a divertismentului. Distribuția cu vedete include Jung Ji So, Lee Jun Young de la U-Kiss, Yunho, Jongho, Seonghwa și San de la ATEEZ, Jiyeon din fosta membră I.O.I și PRISTIN Lim NayoungHwiyoung și Chani din SF9, Danny Ahn, din G.O.D, Yuri, Minseo, Ahn Jung Hoon, Suwoong și Shim Eun Jin de la Boys Republic. 

Fiind la primul său rol actoricesc, Yunho va juca în dramă în rolul Lee Yoo Jin, frumosul central al grupului de băieți cu patru membri Sparkling. În mod amuzant, colegii săi din grupul fictiv vor include doi dintre colegii săi din viața reală de la ATEEZ: Seonghwa și San, care vor juca rolurile membrilor trupei Sparkling Se Young și, respectiv, Min Soo. (Suwoong va juca Hyun Oh, al patrulea membru al grupului.)

Deși Lee Yoo Jin este un tip dulce cu o personalitate strălucitoare, veselă și farmece băiețești, idolul este mai dur decât apare în exterior. În spatele aspectului său blând, Yoo Jin este încăpățânat și rezistent și este pasionat să ajungă la vârf.

În fotografiile proaspăt lansate, Yunho se simte pe scenă ca acasă în rolul drăguțului, dar masculinului Yoo Jin, care înflăcărează cu ușurință inimile cu zâmbetul său strălucitor. Chiar și în timpul repetițiilor, Yoo Jin acaparează scena cu prezența și farmecul său contagios.

Producătorii serialului au lăudat devotamentul și etica muncii lui Yunho, comentând: „Prin pasiunea sa aprinsă pentru actorie și eforturile sale neîncetate, lui Yunho îi iese perfect caracterul lui Yoo Jin și a impresionat pe toată lumea de pe platourile de filmare – fiindu-le  greu să creadă că este prima oară când joacă.”

Ei au continuat: „Vă rugăm să îl așteptați cu nerăbdare pe Yunho, care va prezenta un farmec exploziv care este complet diferit de farmecele sale din ATEEZ prin portretizarea idolul de la centru din Sparkling Yoo Jin și drama „Imitation”.”

Serialul va difuza primul episod în data de 7 mai. Îl veți urmări?

 

Sursa

 

 

Un gând despre „Drama “Imitation” oferă primele imagini cu Yunho din ATEEZ în rolul central grupului său

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s