Se așteaptă ca Seo Ye Ji să plătească miliarde de woni drept penalități pentru încălcarea contractelor de publicitate

După scandalul în care a fost implicată actrița, mai multe companii și-au încheiat colaborarea cu aceasta.

Cum am precizat anterior, mai multe agenții, printre care brandul de cosmetice LUNA de la AK BeautyInner Flora de la New Origin și marca AER au șters tot ce era legat de Seo Ye Ji de pe web site-uri, precum și campaniile publicitare cu aceasta.

Brandul de ochelari de soare RIETI, a schimbat pe YouTube statusul reclamelor cu Seo Ye Ji în privat, iar videoclipul de colaborare intitulat „RIETI x Seo Ye Ji collaboration” l-a șters definitiv.

De când agențiile au început să rupă legăturile cu Seo Ye Ji, se așteaptă ca actrița să trebuiască să plătească penalități în valoare de miliarde de woni din cauza încălcării contractelor și a anulării reclamelor.

Anularea acestor spoturi publicitare a intervenit din cauza controverselor în care este implicată actrița în ultimul timp. Seo Ye Ji a fost acuzată că și-a controlat fostul iubit, Kim Jung Hyun, pentru a se purta răutăcios cu Seohyun. De asemenea, a fost susținut că aceasta a mințit în legătură cu trecutul său academic și cu operațiile sale estetice.

Sursa: allkpop

Un gând despre „Se așteaptă ca Seo Ye Ji să plătească miliarde de woni drept penalități pentru încălcarea contractelor de publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s