Fosta prietenă a lui Seo Ye Ji dezvăluie comportamentul ei urât din Spania + e acuzată că a mințit despre filmările de la ‘Another Way’

Tot mai multe acuzații apar împotriva comportamentului și afirmațiilor din trecut ale actriței Seo Ye Ji.

Seo Ye Ji a susținut anterior că a studiat în Spania, dar internauții au speculat că probabil a mințit că a participat la Universitatea Complutense din Madrid, agenția ei  confirmând ulterior că nu a absolvit un colegiu din străinătate. Internauta „B”, care pretinde că este o veche prietenă a lui Seo Ye Ji, a vorbit acum despre comportamentul ei în Spania. 

Canalul YouTube „Banana Issue” a raportat: „Am lansat acest videoclip după ce am primit informații despre timpul petrecut de Seo Ye Ji în străinătate în Spania. Avem informații de la „B”, care a mers la aceeași biserică cu Seo Ye Ji la acea vreme.” Potrivit „Banane Issue”, fotografia de mai jos le prezintă pe Seo Ye Ji, precum și pe „B.” 

B a afirmat: „Seo Ye Ji părea o persoană drăguță, așa că am crezut că este un copil bun. Cu toate acestea, se purta prietenos în fața prietenilor ei, dar îi înjura pe la spate. Toți coreenii care locuiau în Madrid știu despre Seo Ye Ji. Nici măcar nu a fost acceptată la universitate.”

B a continuat  pretinzând că a fost abuzată spunând: „Am ajutat-o mult și i-am adus lucruri de care avea nevoie, dar ea m-a tratat ca pe o femeie de serviciu. Am trăit mult timp în Spania, așa că nu știam prea multe despre cultura coreeană când eram tânără. Seo Ye Ji mi-a spus: „În Coreea, prietenii își spun reciproc parolele conturilor lor bancare, așa că spune-mi-le și pe ale tale”. S-a înfuriat atât de tare, încât i-am dat parola, dar a folosit banii pentru un zbor către Barcelona și nu mi i-a dat înapoi. Am contactat-o și mi-a vorbit într-un fel ca și cum ar spune: „Nici măcar nu ai putea să mă privești în Coreea.”

O declarație trecută a actriței despre filmarea filmului „Another Way” a ieșit la lumină de asemenea. Într-un interviu pentru film, actrița a susținut: „Aproape că am murit pentru că regizorul m-a făcut să inhalez fum din brichete reale de cărbune în timpul scenei în care personajul meu inhalează vapori de brichetă”. Un membru al personalului filmului a comentat: „Când am văzut articolul despre ceea ce a spus Seo Ye Ji, am crezut că încearcă să facă o poveste interesantă din culise. Am crezut că a exagerat prea mult”.

Membrul staff-ului a declarat apoi că s-a verificat cu regizorul și cu alți membri ai personalului înainte de filmarea scenei, ulterior fiind confirmat că vor filma cu fum inofensiv în loc de brichete reale. El a continuat: „Înainte de a începe să filmăm, i-am spus lui Seo Ye Ji că „acesta nu este fum de brichetă reală. Este doar un fum cu efect special care este inofensiv pentru corpul uman, deci nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu acesta”,” adăugând că brichetele de cărbune nu erau aprinse când erau prezenți actorii. Membrul personalului a explicat că atunci când brichetele de cărbune au fost arse, zona a fost aerisită ulterior timp de 30 de minute înainte ca vreun actor să vină la filmare.

După cum s-a raportat anterior, Dispatch a raportat despre presupusa implicare a lui Seo Ye Ji în comportamentul lui Kim Jung Hyun de pe platoul de filmare a K-dramei „Time” și ulterior au apărut noi acuzații despre faptul că actrița a fost agresoare în școală De atunci, vedeta a renunțat la drama „Island”, precum și la diferite reclame, în ciuda declarației oficiale a agenției sale care respinge toate acuzațiile aduse până ieri.

Ce părere aveți despre toate acestea?

Sursa

2 gânduri despre „Fosta prietenă a lui Seo Ye Ji dezvăluie comportamentul ei urât din Spania + e acuzată că a mințit despre filmările de la ‘Another Way’

  1. Pingback: Se așteaptă ca Seo Ye Ji miliarde de woni drept penalități pentru încălcarea contractelor de publicitate | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s