Top 11 actori coreeni care au jucat în musicaluri

11 K-Drama Actors Who Are Also In Musical Theater

Aceștia sunt actorii care joacă atât în drame coreene, cât și în muzicaluri!

Deși actorii noștri preferați au o carieră de succes, acest lucru nu îi oprește din a avea și alte talente. Unii dintre aceștia chiar dansează sau pictează într-un mod aparte.

Mai jos, am pregătit o listă cu câțiva dintre acești artiști care au jucat în diverse spectacole, lucru care a încântat întreg publicul.

  1. Ji Chang Wook

Actorul și-a făcut prima apariție în fața ecranelor jucând într-un musical. După ce a absolvit Universitatea Dankook și a studiat arta teatrului, acesta a intrat rapid în industrie. Deși a debutat ca actor în 2016 cu filmul „Days”, a continuat să participe în diferite musicaluri.

2.Kim Sung Cheol

Artistul a avut mereu o pasiune pentru teatrul muzical, profitând astfel și de talentul său în muzică. În anul 2015, acesta a câștigat premiul pentru „Cel Mai Bun Actor În Musical” la Stagetalk Audience Choice Awards. Câțiva ani mai târziu, a câștigat premiul pentru „Cel Mai Bun Rol În Drama Sweeney Todd” la Korea Musical Awards. Abia după numeroasele premii câștigate, a debutat în prima sa k-drama, adică „Prison Playbook”.

3.Yoo Yeon Seok

Yoo YeonSeok Profile: Charismatic Actor In “Mr. Sunshine” And Friend With  SeHun | Kpopmap

Multe persoane îl cunosc pe Yeon Seok pentru rolurile sale dramatice și extravagante, dar nu toată lumea cunoaște faptul că acesta a jucat și în musicaluri. S-a făcut remarcat în anul 2015 jucând un rol important în „Le Passe-Muraille”, iar mai apoi, a fost recunoscut pentru rolurile sale remarcabile în „A Gentleman’s Guide to Love and Murder”, „Werther” și „Hedwig”.

4.Cho Seung Woo

Calea sa spre muzică a fost una rapidă, deoarece ambii săi părinți au fost artiști de succes. Deși își dorea un rol într-un musical, a dat audiție pentru k-drama „Chunhyang”, care l-a ajutat să devină cunoscut, urmând să primească multe alte roluri în k-drame. Mai apoi, a jucat și în diverse piese de teatru, fără a-și lăsa dorința din trecut în urmă. A primit multe premii, datorită faptului că a devenit un actor cunoscut, jucând simultan în drame și musicaluri.

5.Lee Kyu Hyung

Cele mai multe persoane îl recunosc pe artist pentru rolul său de succes în drama „Prison Playbook”, însă nu toți știu că acesta a fost multă vreme recunoscut pentru piesele de musical în care a jucat, dovedindu-și talentul admirabil. Încă din liceu, actorul a fost pasionat de tot ce înseamnă teatru. Și-a urmat visul și după terminarea universității. Începând cu 2019, a primit multe oferte și roluri.

6.Uhm Ki Joon

Ki Joon s-a făcut remarcat în lumea teatrului după ce a jucat în celebrele piese „Grease”, „Singing in the Rain” , „The Three Musketeers” și „The Count of Monte Cristo”. Multele sale roluri i-au adus artistului multe oferte, dar și respect. Cu toată faima acumulată, a debutat și ca actor, dovedind publicului că va avea succes și în acest domeniu.

7.Joo Won

Joo Won - 주원 - Rakuten Viki

De când era copil, Joo Won iubea să cânte. Crescând, a luat decizia de a participa la o audiție pentru un rol în musicalul „Altar Boyz”. Odată ce spectacolul a ajuns cunoscut, actorul a câștigat multă faimă. Astfel, a reușit să obțină multe alte roluri importante, cum ar fi „Spring Awakening”. Acest lucru l-a ajutat să debuteze în anul 2010 în prima sa k-dramă „Bread, Love and Dreams.”

8. Kang Ha Neul

Mulți fani susțin faptul că artistul a moștenit talentul muzical de la tatăl său, care a fost la rândul său un actor cunoscut. A crescut luând lecții de chitară, ca mai apoi să poată juca în piese de teatru. Cele mai cunoscute apariții ale sale au fost „Prince Puzzle” , „Thrill Me” și „Assassins,”. Mai apoi, a debutat într-o k-dramă, reușind să se adapteze imediat schimbării datorită talentului său de actor.

9.Jo Jung Suk

După moartea tatălui său, artistul a fost nevoit să se întrețină singur. Astfel, a urmat studiile la Facultatea de Arte din Seul, alegând teatrul ca domeniu. Făcând parte din câteva musicaluri, s-a făcut ușor remarcat în industrie. În 2004, a reușit să debuteze în producția muzicală „The Nutcracker”. Și-a continuat cariera, participând astfel la peste 25 de astfel de piese.

10.Park Hae Soo

Deși este un actor remarcabil în dramele coreene, artistul și-a început cariera jucând în musicaluri. A debutat în „Mister Looby” în anul 2007 și a continuat să joace în multe piese cunoscute, cum ar fi „Annapurna” și „Angel Called Desire”. Mai apoi, a fost contactat de regizorul dramei „Prison Playbook” pentru a fi personajul principal.

11.Yoo Joon Sang

După ce a absolvit o universitate de artă teatrală, Joon Sang a jucat în câteva musicaluri cunoscute, cum ar fi „Jack Ripper”, „The Three Musketeers”, „Rebecca” și „The Days”. De asemenea, a câștigat multe premii, printre care se enumeră și premiul pentru „Starul Anului” la Daegu International Musical Festival și „Cel Mai Bun Actor”.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s